|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον να σας παρουσιασω και τα δικα μου,τα οποια τα εχω στο χωρο που δουλευω,μετα απο διαλειμμα χαλαρωσης,εχω αυτα τα υπεροχα ψαρακια
![]() Διαστάσεις:70x50x45 Όγκος:160λιτρα Κατηγορία:malawi Φυτά:ανουμπιες Ψάρια / αλλα είδη:3 Labidochromis-3 Labeotropheus Διακοσμητικά υλικά:πετρες Φόντο:μαρο χαρτονι Φωτισμός:1τ8 35w και 2 λεντοταινιες Διάρκεια φωτισμού:8ωρες Φιλτράρισμα:eheim 2224 Θερμοστάτης:250w Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:7.8-8.0 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:20%καθε δυο βδομαδες Θερμοκρασία:25 Φωτογραφία: το δευτερο ενυδρειο το εχουμε φτιαξει με τον φιλο μου τον stiv27 μεσα σε ενα απογευμα,απο κατι παραπανησια τζαμια που ειχα. Πληροφορίες Διαστάσεις:50χ50χ65 Όγκος:150λιτρα Κατηγορία:malawi Φυτά:ανουμπιεςM. auratus Ψάρια / ¶λλα είδη:P. sp. (Acei)-M. auratus-L. caeruleus Διακοσμητικά υλικά:πετρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Φωτισμός: Διάρκεια φωτισμού:8ωρες Φιλτράρισμα:φιλτρο τυπου αμβουργου,με φουλ βιολογια Θερμοστάτης:250w Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:7.8-8.0 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:10%την εβδομαδα Θερμοκρασία:25 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια ειναι και τα 2 αλλα με χαλαει λιγο το υψος ,,αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας.
Τα κελυφη γιατι τα εβαλες?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πωωωω δεν παλευεσε με τιποτα
|
||||
|
||||
![]()
Ελα βρε stiv πεσμας γιατι τα εβαλες ??
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα ειχα που τα ειχα να μην καθονται!εχω σκοπο να τον παω σε tanganika μολις λεγαλωσουν αυτα απλα δεν του το λεω!!!
|
||||
|
||||
![]()
προφανως για να κρυβονται τα μικρα ,αλλα δεν ειναι και απαραιτητο.ομορφα ψαρακια ,καλη συναιχεια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτές τις διαστάσεις παιδιά ... θέλει άλλη λίμνη Τανκανίκα και κοχυλόψαρα
ή ένα 1,20m μήκος ενυδρείο για να κρατήσει 2 χαρέμια. ή για μεγάλωμα της πιτσιρικαρίας μέχρι να πάει 4-5cm <<EDIT Τα auratus είναι κακά παιδιά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο, να το χαίρεσαι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα βρεθείς και με μεγαλύτερα ενυδρεία
![]() Τα auratus όταν μεγαλώσουν δεν θα τους φτάνει ούτε το 1.20. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι θα ελεγα να τα δωσει μολις μεγαλωσουν! και νακανει ενα φυτεμενο με ευκολα φυτα απο τα κλαδεματα απο το σπιτι και να το κανουμε παφφεραδικο!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ευκολο να μου πειτε τι ειναι αυτο το ασπρο πλαισιο που εχετε βαλει στο DIY ενυδρειο -κυβο?
|
||||
|
||||
![]()
Ταφ αλουμινιου για να καθησει το γυαλι απο πανω που ειναι σαν καπακι!
|
||||
|
||||
![]()
ενδιαφέρον...
το έχετε κολλήσει με κάτι; θα αντέξει το βάρος του γυαλιού; μου αρέσει σαν ιδέα και ίσως το κάνω και εγώ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ ανθεκτικο αν θες να βαλεις τζαμι επανω το κολας με σιλικονη στο χειλος του ενυδρειου!
|
||||
|
||||
![]()
οκ σε ευχαριστώ
![]() 2 ακόμα ερωτήσεις μιας και είμαι άσχετος ![]() - σε μαύρο χρώμα υπάρχει; αν όχι μπορούμε να το βάψουμε με κάτι που δεν επηρεάζει το ενυδρείο; - μεταξύ τους (δηλαδή τα 4 αλουμινοταφ) για να γίνει τελάρο πως τα κολλάμε; |
|
||||
|
||||
![]()
δεν τα κολλας αναμεταξυ τους κολας ενα σε καθε πλευρα και με τις φαλτσογωνιες καθετε ακριβως!Σε χρωματα υπαρχουν λευκο-κρεμ-καφε-γκρι-μαυρο!Απο μαγαζια που κανουν αλουμινια το παιρνεις λες τις διαστασεις στον μαστορα και στο κοβει εκεινη την ωρα κ κραταει το υπολοιπο απο την βεργα που ειναι 6 μετρα και δεν σου παιρνει λεφτα για το κοψιμο!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rio 400 Malawi Mbuna | nxris | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 02-06-11 14:13 |
Rio 180 Malawi Mbuna | Moutralewn | Malawi | 14 | 08-02-08 09:20 |
παρουσιαση 220L malawi mbuna | Giannis-malawi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 26 | 18-01-08 13:27 |
malawi με mbuna | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 16-03-07 00:38 |