|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλήσπέρα παιδιά.
Εδω και 25 μέρες κάνω μια προσπάθεια να ολοκληρώσω ένα φυτεμένο ενυδρείο..Δεν ξέρω αμα τα καταφέρω γιατί είμαι αρκετά ασχετος τελικα με το όλο θεμα φυτεμένου... ![]() Έχω βγάλει άλγη αλλά δεν ξέρω τι τύπου άλγη για να μπορέσω να την καταπολεμήσω.Στέλνω φωτο. ¶λλοι μου λένε οτι είναι κυανοβακτηριο και άλλη πράσινη τριχοειδής. Έχει βγει στο βυθό του ενυδρείου εκεί που έχω φυτεμένα τα "cuba" μου και έχει τυλίξη αρκετά.. Έχω επισης green spot algie και λευκή τριχοειδής επάνω moss μου.. Μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πειτε την γνώμη σας? Θα σας είμαι ευγνώμων! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρακαλώ βοήθεια | gma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 07-06-12 12:52 |
Αναγνώριση - Παρακαλώ για την βοήθεια σας | assoscoupa | Αναγνωρίσεις ειδών | 5 | 23-05-12 15:47 |
ΝΕΟ reef παρακαλώ βοήθεια | Θωμάς Αμπατζίδης | Reef | 16 | 18-05-10 23:09 |
Βοήθεια παρακαλώ !!! | Perazzi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 27-03-10 18:22 |
Γειά σας και παρακαλώ βοήθεια | Αθηνά2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 15-06-07 23:58 |