|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, νέοπας εδώ.
‘Στρώνω’ χωρίς ψάρια ένα φυτεμένο (έχει ήδη κάποια φυτά μέσα). Αυτή τη στιγμή έχω αμμωνία που κυμαίνεται κατά τη διάρκεια του 24ώρου από 3 έως 1 mg/lt και νιτρώδη ΝΟ2 2mg/lt. Στο ενυδρείο εμφανίστηκε ένα σαλιγκάρι λαθρεπιβάτης Physa fontinalis το οποίο φαίνεται να περνά μια χαρά (έκανε και αυγά!, αλλά τα απομάκρυνα διότι δεν θέλω να γεμίσω από πολλά τέτοια) γιατί υπάρχει περίσσεια τροφής. Επειδή θα ήθελα να προστατευτώ από τυχόν άλγες αλλά και θα χαιρόμουν να είχα κάποια άλλα σαλιγκαράκια, αναρωτιέμαι αν μπορώ να βάλω ένα δυό ακόμα από τώρα, στο άστρωτο ενυδρείο. Σκέφτομαι κάποιο από τα Theodoxus fluviatilis ή Zebra Apple Snail. Τι λέτε, μπορώ ή θα τα ταλαιπωρήσω; Το Physa fontinalis μου, πάντως, τα πάει περίφημα! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Zebra σε άστρωτο ενυδρείο? | myronlas | Σαλιγκάρια | 5 | 19-08-10 10:23 |
Κερατόφυλλα σε άστρωτο ενυδρείο. | magman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-08-10 03:08 |
Βοήθεια για άστρωτο ενυδρείο | vasdimak | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 24-05-10 12:39 |
Να βάλω σαλιγκάρια? | supermanx | Σαλιγκάρια | 6 | 29-01-09 01:31 |
τι να βάλω??τι να βάλω?? | vvitos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 24-07-07 09:44 |