|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδια
Μου χαρισαν ενα ενυδριο μαζι με ενα εξωτερικο φιλτρο dolphin c-1300. Το φιλτρο ομως σταζει γυρω απο το καπακι σε 2 σημεια. Απ'οτι βλεπω μαλλον ειναι το λαστιχο. Το θεμα ειναι πως δεν ξερω που να ψαξω γι'ανταλλακτικα..... Εχει κανεις καμια ιδεα? Εχω ηδη ψαξει με το ονομα του στο internet αλλα τιποτα... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα ροης σε εξωτερικο φιλτρο jbl cristlprofi e 900 | ΝΙΚΟΣΠΕ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 22-01-13 21:30 |
sos καινουριο εξωτερικο φιλτρο-προβλημα! | Grimo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 02-11-12 18:43 |
προβλημα με το εξωτερικο μου φιλτρο | sugarias | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-02-11 17:13 |
??? ΠΡΟΒΛΗΜΑ Εξωτερικο Φιλτρο??? | rocker70 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 18-12-10 21:33 |
Εξωτερικο φιλτρο Fluval 203 με προβλημα ροης. | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-03 15:04 |