|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Gia sas!
Erxomai meta apo pollu kairo sto forum kai meta apo polles alages se oti afora ta enudreia mou, Διαστάσεις: Δεν ξερω, παντος ειναι 50 λιτρα ![]() Όγκος:50 Λιτρα Κατηγορία: Νανο Φυτά ![]() Ψάρια / ¶λλα είδη:δεν υπαρχουν Διακοσμητικά υλικά:χαλικι και σαν υποστρωμα θρεπτικη εχω της dennerle deponit mix (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:black Φωτισμός:2x24w Διάρκεια φωτισμού: 6 ωρες, 4 το πρωι, κλεινουν για 3 ωρες και αλλες 2 ωρες μετα Φιλτράρισμα:ενα εξωτερικο φιλτρο της Dennerle για μικρα ενυδρεια και ενα hang on Θερμοστάτης: ναι αλλα ειναι κινεζικο και πρεπει να ειναι 50w Λίπανση: η συνταγη ειναι ρουμανικη και τωρα να μπουμε σε διαδικασια να μεταφρασω θα πελαγοσω ![]() Παροχή CO2: ναι Παράμετροι: pH:6.6 Γενική σκληρότητα (GH): 5 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):2 Αμμωνία (ΝΗ3):εχω πολυ καιρο να κανω τα τεστ Νιτρώδη (ΝΟ2):εχω πολυ καιρο να κανω τα τεστ Νιτρικά (ΝΟ3): δεν ξερω Αλλαγές νερού:1 φορα την εβδομαδα Θερμοκρασία:23-24 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: μπορω να σας δωσω αυτο αντι για φωτογραφια http://www.youtube.com/watch?feature...&v=YyfEFRExZCQ euxomai na sas aresei. Xeretismous apo Roumania Adrian |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
utricularia graminifolia εντος νερου.... | AQUA PURA | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 25-01-13 23:53 |
utricularia graminifolia | vptheo | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 9 | 02-02-11 00:52 |
utricularia graminifolia | vptheo | Αναγνωρίσεις φυτών | 11 | 28-01-11 17:05 |
Utricularia graminifolia emersed | AQUA PURA | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 3 | 21-11-10 17:58 |
Σαρκοφαγο φυτό.. (Utricularia graminifolia) | netblues | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 02-05-07 16:07 |