|
|
||||
|
||||
![]()
καλημεριζω και με την σειρα μου θα αρχιζω να σας παρουσιαζω κι εγω το καινουριο μου ενυδρειο μεγαλυτερο απ το 20λιτρο. ενα 60λιτρο λοιπον μπηκε σε σειρα για ενα νεο νανο reefακι! αναμενεται...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καποιες φωτογραφιες πριν το ξεκινημα του ενυδρειου.
θα βγαλω και βιντεο οταν θα ξεκινησω να το στηνω.! στις παρακατω φωτογραφιες ειναι 1)αραγωνιτης ψιλοκοκκος νεκρος 10κιλα 2)3 κιλα ζωντανου και νεκρου βραχου 3)3κιλα ζωντανου βραχου με πολυποδες,ζωανθους και 2 κεφαλια ευφυλιας. αυτο θα ναι το ξεκινημα μου... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Καλο ξεκινημα φιλε....κι εγω οπου να 'ναι θ στισω και το δικο μου 60λιτρο reef!
|
|
||||
|
||||
![]()
σ ευχαριστω βρε κωστα να σαι καλα! απ το στομα σου και στου θεου τ αυτι.!
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- βεβαια η πρωτη σκεψη που εκανα ηταν να φτιαχω εναν δικο μου βραχο με τον αραγωνιτη πριν τον τοποθετησω στο ενυδρειο αλλα θα μου παρει καιρος μεχρι να τον φτιαξω, να δημιουργηθουν ποροι κτλ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giwrgos P. : 18-09-12 στις 15:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
καλη αρχη παλικαρι και ολα καλα να πανε.
αααα και οτι σου λεει ο kostas82. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano reef 75l | chris z3 | Nano Reef | 28 | 22-05-12 13:04 |
Nano reef ??? | haf_k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-11-10 23:23 |
reef led project by AkisK | akisk | Φωτισμός | 19 | 04-04-09 06:09 |
Nano Reef Project, Boyu mt-50 | banik | Nano Reef | 2 | 29-10-08 18:38 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |