|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ενα juwel 125lt με 6 guppy και 8 neon tetra και φυτεμενα τροπικα φυτα, μπορω να βαλω μεσα 2 μικρους δισκους ?
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΧΙ, και η σκεψη μονο λαθος ειναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πω απλα οτι τα λίτρα σου ειναι ελάχιστα για δισκους.Σε τι συνθήκες νερού θα τους έχεις?
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ ξεκίνησα σε 120 λίτρα τους 4 πρώτους μου δίσκους 5-6 cm
σε 3 μήνες πήγα σε 300 λίτρα και πάνω στον χρόνο σε 700 λίτρα .
|
||||
|
||||
![]()
ακομα και τα γκαππυ μαζι με τα νεον λαθος ειναι.
ζουν σε εντελως διαφορετικες παραμετρους νερου. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα ελεγα οχι..
για ποιο λογο θα βαλεις μικρους? αυτοι καποια στιγμη θα μεγαλωσουν και μετα?? θα πας σε μεγαλυτερο ενυδρειο? αν ναι κανε υπομονη και οταν πας σε μεγαλυτερο θα τους εχεις αρχοντες!! |
|
|||
|
|||
![]()
Αν ειναι λαθος τοτε γιατι τα εχουν μαζι σε διαφορα pet shop ?
|
|
||||
|
||||
![]()
στα πετ τα εχουν για λιγες μερες μεχρι να πουληθουν....
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι πως αυτο ειναι και σωστο, εστω με αυτη τη δικαιολογια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα νεον αν ειναι μικρα θα αρεσουν πολυ στους διακους. Καταπινονται πανευκολα.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο-φυτα-δισκοι... | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 23-09-05 18:13 |