|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα
Εχει χρησιμοποιησει κανεις το συγκεκριμενο προιον? Θελω γνωμες και συμβουλες. Ευχαριστω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
http://www.seachem.com/Products/prod...s/Purigen.html
μοιαζει καπως στο ζεολιθο σαυτα που προσφερει,αν και αποτι λεει η seachem δεν κανει ιοντοανταλλαγη.τωρα πως γινεται να μη λειτουργει ετσι αλλα απλα να "καθαριζεται" με bleach δεν εχω καταλαβει ακριβως πως γινεται προς το παρον,αλλα τεσπα. παντως απτη στιγμη που δεσμευει αμμωνια και τα παραγωγα της,θα θελει προσοχη μη σου επηρεασει τη βιολογια....νομιζω πως οπως και ο ζεολιθος θα ειναι χρησιμο σαν μετρο αμεσης αντιμετωπισης καποιου προβληματος,αλλα για μακροχρονια χρηση στο φιλτρο,εγω δεν θα το εβαζα. (σαν το γιοντα το ειπα αυτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω ελεγα να το εχω μονιμα στο φιλτρο να δεσμευει...
θα το ψαξω λιγο παραπανω.... thnx
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παραθετω τι λεει μεσα Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν θα το επιχειρούσα. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ππφφφφ το σκεφτηκα λιγο παραπανω.....καλα λετε!!...ισως διαταραξει την οποια ισορροπία υπαρχει μεσα στο ενυδρειο... υπαρχουν αλλοι φυσικοι τροποι δεσμευσης των παραπανω... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί να μη βάλεις κάτι που επηρεάζει τα νιτρικά;
Το purigen πάντως για αυτό φημίζεται.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αμα τα δεσμευω σε μεγαλο βαθμο δεν ξερω τι μπορει να γινει... τι να πω...εικασιες κανω, γιαυτο ρωτησα γνωμες απο ανθρωπους που το χρησιμοποιουν...
|
||||
|
||||
![]()
Για τα φυτά..οκ
Για τα ψάρια όμως το ιδανικό είναι μηδέν!
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ ξέρω πως σκαμπανεβάσματα σε νιτρικά=άλγες
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιχλώρια... alpha Seachem vs prime Seachem | lingistis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 30-03-11 20:30 |
Χρήση Purigen ή Ανθρακα; | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 29-06-09 19:17 |
Redox - Seachem Purigen | Synthercat | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 04-04-09 09:34 |
Καθαρισμος του Seachem-Purigen. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 17-04-06 23:28 |