|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα και απο μενα
εδω και ενα χρονο εχω ενα τtrigon 190 και προσφατα απέκτησα ενα rio 180, το οποιο θελω να το ετοιμάσω για γαριδες!!! το ξερω τα λιτρα ειναι πολλα, περιπου 180 αλλα νομιζω φουλ φυτεμένο με ευκολα φυτα θα ειναι ενας μικρος παραδεισος για τις γαριδες!!!! δεν εχω μεγαλη εμπειρία αλλα εχω πολυ όρεξη. θελω προτασεις και ιδεες. το σιγουρο ειναι οτι ειναι ηδη στρωμενο με manado,(δεν θα βαλω χαλίκι), νερο θα βαλω απο το αλλο ενυδρειο(καποια στιγμη θα σας το παρουσιασω),και φυσικα πολλα ξυλα mopani που μου αρεσουν πολυ. το πολυ πολυ να βαλω ενα μεγάλο κοπαδι..... 20-30 αρλεκινους ας πουμε. Εσεις τι λετε? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rio 180L Κοινωνικο | IbizaIsland | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 23-10-11 17:36 |
Κοινωνικό ενυδρειο 200 λίτρων | Dionysis | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 08-01-11 19:44 |
Γαριδο ενυδρειο (στρωσιμο) | Red crystal | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 11 | 07-10-09 23:29 |
Νέο 180l ενυδρείο | infodigger | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 29-06-07 09:25 |
Συνδυασμοί ψαριών για κοινωνικό ενυδρειο | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 01:30 |