|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
αφου ακουσα οτι κουφο και οτι τρελλο μπορειτε να φανταστητε καθως εψαχνα για μπουκαλα co2 βρηκα επιτελους μαγαζι με λογικες τιμες.
παραδειγμα στο οξυγονο για μπουκαλα 2 λιτρων μου ειπαν 100 ευρο, προφανως τοσα τους λειπανε καθως και πολλα αλλα με τιμες γυρω στα 90 ευρο. ΠΡΟΝΟΙΑ Ο.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΟΣΣΟΣ ΛΥΣΙΑ 48, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛ. 5720762 ΦΑΞ. 5730225 πηρα την παρακατω μεταχειρησμενη μπουκαλα 3 λιτρων 30 ευρο.ο τασος πηρε καινουργια 2 λιτρων 35 ευρο με βανα οχι με το κλειστρο το δικο μου.μου ειπε και εμενα την επομενη φορα που θα παω για γεμισμα να μου βαλει κανονικη βανα δωρεαν.πειτε οτι ησαστε απο τον συλλογο με τα ενυδρεια και θελετε τον ιδιο τον Βοσσο.αν δεν σας εξηπηρετηση ο ιδιος εξηγηστε τους οτι την θελετε για ενυδρειο και θελετε να τραβατε αεριο και οχι υγρο, οποτε θα πρεπει να την ανοιξουν να βγαλουν το ΣΙΦΟΝΙΚΟ Ελπιζω να βοηθησα ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|