|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια για πειτε καμια ιδεα πριν κανω καμια...βλακεια!
Εχω τον stc-1000 και θελω να τον βαλω στο μεσαιο ραφακι του επιπλου για να εχω αμεση προσβαση στις ενδειξεις του. Το προβλημα ειναι οτι η πλατη απο πισω δεν εχει καμια τρυπα για να περασουν τα καλωδια. Οσοι το εχετε βαλει, πως περασατε τα καλωδια; Μηπως αν ανοιγα μια τρυπα οπως φαινεται στο σχημα; |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να κάνεις και μικρότερη τρύπα. Κάτι παρόμοιο έχω κάνει και εγώ
|
|
||||
|
||||
![]()
Η βάση δεν θα πάθει κάτι.. το πιο εύκολο όμως είναι να κάνεις μια μικρή στρόγκυλή 3-4cm με ένα ποτηροτρύπανο αν έχεις..
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη γενικα τα χερια μου δεν 'πιανουν' και δεν εχω και εργαλεια, θα το δωσω εξω να μου κανουν ενα ανοιγμα 5x5 εκ.
Αυτο που θελω να ξερω ειναι αν, υπαρχει προβλημα με την στατικοτητα του επιπου (θεωρω πως δεν υπαρχει) και αν εκει που λεω να κανω την τρυπα ειναι το καλυτερο σημειο. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν χρειάζεται ΤΟΣΟ μεγάλη τρύπα. Μπορείς και με ένα απλό τρυπάνι να κάνεις την δουλειά σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει πρόβλημα πάντως..
|
|||
|
|||
![]()
Tην τρυπα ειναι καλυτερα να την κανω πανω-πανω ή πιο χαμηλα;
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλύτερα ψηλά για να μην φαίνεται...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΤΕΝΤΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ | libee | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 41 | 25-01-11 20:39 |
ελεγχος θερμοκρασιας | Liz@ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-05-10 13:26 |
Βοηθεια για συνδεση ρυθμιστη CO2 με μαγνητικη βαλβιδα ! | georgesa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 31-01-10 18:05 |
Aνοδος θερμοκρασιας!! | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 13-07-08 18:12 |