|
|||
|
|||
![]()
προσφατα αγορασα ενα θερμοστατη ELITE 150 watt, τυχαια ομως διαβασα εδω στο φορουμ κανα δυο θεματα που αυτοι οι θερμοστατες εβγαλαν προβλημα και δεν σταματαγαν να ανεβαζουν θερμοκρασια με ασχημα αποτελεσματα για τα ψαρια.
λετε να τον δοκιμασω στο ενυδρειο που θα στησω τωρα η θα ειμαι συνεχεια με το αγχος οτι τα ψαρια μου θα γινουν κακκαβια? εχει κανενας ιδια μαρκα θερμοστατη χωρις να του εχει δημιουργησει προβλημα? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το πρόβλημα που έχεις πάντως θα αντιμετωπιζόταν πολύ εύκολα με ένα controller(eliwel, stc-1000, κτλ). |
|
|||
|
|||
![]()
ακομα δεν το εχω δοκιμασει, ειναι ακομα στο κουτι του.
απλα φοβαμαι μην γινει κατι και δεν το προλαβω. |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν ειναι πολύ νωρίς για θερμοστάτη ακόμα.
Έχω τον ιδιο θερμοστάτη δουλεμενο όμως για λιγότερο από εβδομάδα χωρις να εχω παρατηρησει κάποιο πρόβλημα. |
|
|||
|
|||
![]()
εδω σε μας στην επαρχια ο θερμοστατης εχει αρχισει και δουλευει τα βραδυα, η θερμοκρασια δωματιου πεφτει στους 19-20.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Anubia - Elite - DIY | Avaya | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 12-11-09 13:07 |
EΝΥΔΡΕΙΟ ELITE EF-1200 | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 27-03-09 13:16 |
elite 350 lt τριγωνικο | lucky13 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 09-03-09 20:35 |
elite 1000 | mpampis 1969 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 24-11-08 20:55 |
Elite ? | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 14-12-07 06:13 |