|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω διαβάσει
![]() ![]() Διάβασα ότι οι οσμώσεις γενικά για ένα (1) λίτρο νερού που σου δίνουν, ρίχνουν στην αποχέτευση άλλα πέντε (5) ![]() ![]() ![]() ![]() Γράφετε ότι νερό που αποβάλει η όσμωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους όπως πχ πότισμα. Σκέφτομαι τώρα όμως εγώ με το άπειρο μυαλό μου. Πού θα βάλεις τόσο νερό και πόσα λουλούδια θα ποτίσεις; Θα πρέπει να έχεις ολόκληρη έκταση. Πιστεύω πως είναι αδύνατον να χρησιμοποιήσεις 500 λίτρα νερού για πότισμα σε διαμέρισμα. Επίσης που θα το βάλεις αυτό το νερό; Θα πρέπει να έχεις μια δεξαμενή τουλάχιστον 500 λίτρα στο μπαλκόνι. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αν μένεις σε ιδιόκτητη κατοικία να έχεις την αντίστροφη όσμωση στην ταράτσα, και κατά την αλλαγή να ρίχνεις με λάστιχο το καθαρό νερό κάτω στο δοχείο δίπλα στο ενυδρείο και το υπόλοιπο (βρώμικο) να το διοχετεύεις σε μια μεγάλη δεξαμενή (που θα είναι στην ταράτσα) η οποία θα συνδέεται με το δίκτυο του σπιτιού. Μετά θα έχεις προβλήματα με το αν είναι κατάλληλο το νερό για μαγείρεμα, για να το πιείς, για το πλυντήριο κτλ. ¶λλο ένα πρόβλημα θα είναι τι θα γίνεται όταν αδειάζει η δεξαμενή. Θα θες ηλεκτρονικές βαλβίδες με φλοτέρ για να σου γυρίζει την παροχή από το την δεξαμενή στο κεντρικό δίκτυο και τρέχα γύρευε.... Γενικότερα δεν πιστεύω πως η λύση της περισυλλογής του βρώμικου νερού αξίζει ![]() ![]() ![]() Έχει βάση η απορία μου ή κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά. ![]() ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάχνω αντίστροφη όσμωση | μιχαλος | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 16-06-11 13:15 |
Αντίστροφη όσμωση! | Τηλέμαχος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 07-08-10 11:34 |
Αντίστροφη όσμωση | angel1984 | Λοιπός εξοπλισμός | 9 | 18-03-07 14:05 |
αντίστροφη όσμωση | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 31-12-05 11:24 |
Αντίστροφη όσμωση ? | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 27-07-05 09:51 |