|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όλοι μας παρακολουθήσαμε βήμα βήμα το ενυδρείο του φίλου μας Νίκο από την Ρόδο.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57205 Ένα ενυδρείο που στήθηκε από ένα νέο παιδί με μεράκι αγνοώντας όλες τις δυσκολίες που συναντάει το χόμπι στην επαρχεία… και ιδίως σε νησί! Ο Νίκος όχι μόνο έστησε ένα όμορφο ενυδρείο αλλά το έστειλε και στο διεθνή διαγωνισμό για την εμπειρία. Ένα διαγωνισμό όχι ότι και ότι αλλά ίσως ο πιο σπουδαίος στον χώρο του aquascaping… τον IAPLC 2012 με συμμετοχές από ομάδες (aquascaping teams) που έχουν χορηγούς και όλα τα καλούδια!!! Όλες οι συμμετοχές ήταν 2021 ενυδρεία από πολλές χώρες, νομίζω 3 Ελληνικά. Του Νίκου ήρθε μέσα στα 200!!!! Μπράβο Νίκο!!!! Έχει ανοίξει η δημόσια ψηφοφορία του διαγωνισμού στην οποία μπορεί να ψηφίσει οποιοσδήποτε θέλει... ναι και εσύ!!! Ώστε να στηρίξετε το ελληνικό ενυδρείο του Νίκου να πλασαριστεί στα πιο δημοφιλή του κοινού. Το ενυδρείο του nicpapa είναι αυτό με τον αριθμό 140 Το link για να το ψηφίσετε είναι αυτό: http://en.iaplc.com/results12/popular_vote/
|
||||
|
||||
![]()
Ας τον στηρίξουμε όλοι όπως μπορούμε καλύτερα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ποιος άλλος δήλωσε συμμετοχή ;
Μπράβο Νίκο !
|
||||
|
||||
![]()
12ος με 34 ψήφους!!!
![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lucy : 07-08-12 στις 12:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα είναι 10ος και ανεβαίνει.. άντε όλοι να τον στηρίξουμε, ήδη το έχω προωθήσει σε όλους τους φίλους μου να τον ψηφίσουν...!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έριξα κι εγώ...
10ος μέχρι τώρα. Καλή επιτυχία στον Νίκο. |
|
||||
|
||||
![]()
+1 και απο μενα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() +1 και απο εμενα ![]() Και εχει 50 ψηφους ηδη στην 10η θεση!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα είναι 9ος με 52
Μέχρι πότε είναι η ψηφοφορία..?? |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως, όσο κοιτάζω τις συμμετοχές, διαπιστώνω ότι όλοι εκεί πρέπει να έχουν ρίξει τρομερή δουλειά!!!!!!!!!!!!!!
Αλλά δεν μπορώ να πω ότι οι εννέα πρώτοι είναι και καλύτεροι από του Νίκου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
+1. 6ος πλεον..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ να ψηφίσω και απο τον άλλο υπολογιστή?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πέρα από του Νίκου # 140
![]() ![]() # 131 ![]() # 167 ![]() # 89 ![]() # 159 ![]() # 41 ![]() Όλα είναι εδώ http://en.iaplc.com/results12/popular_vote/
|
||||
|
||||
![]()
Eμενα μερικα απο αυτα που μαρεσουν πολυ ειναι:
7, 82, 100, 105, 122, 150, 192. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι έργα τέχνης, αλλά δεν θυμίζουν τοπίο λίμνης ή ποταμού, αλλά τοπία στεριανά που αντί για πουλιά πετάνε .... ψάρια! Ε, εμένα δεν μου αρέσει αυτό οπότε ψηφίζω του Νίκου αντικειμενικά! Θυμίζει υποβρύχιο τοπίο κι όχι κάτι από Πανδώρα στο ¶βαταρ!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Και βέβαια υπάρχουν ενυδρεία που είναι καλύτερα του Νίκου... τα περισσότερα εκ των οποίων στήθηκαν με χορηγούς και ας πούμε από επαγγελματίες του χώρου που έχουν συμμετέχει σε αρκετούς διαγωνισμούς και με άλλα κίνητρα, διαφορετικά πιστεύω από του Νίκου. Και εδώ είναι που επεμβαίνουμε εμείς με την ψήφο μας, ψήφο που δεν παίζει καμία σημασία στην κατάταξη ή στην πρόκριση των ενυδρείων και συγκεκριμένα του Νίκου. Από τα 200 ενυδρεία που βλέπουμε ήδη τα 100 έχουν περάσει στην επόμενη φάση και ελπίζουμε του Νίκου να είναι ένα από αυτά. Η ψήφο μας έρχεται πρώτα απόλα να υποστηρίξει τις προσπάθειες ενός ατόμου, ενεργού στο χόμπι στην επαρχεία… και το τονίζω αυτό το μακριά από τα κέντρα. Να του δείξουμε του Νίκου ότι πέρα από την όποια κατάταξη λάβει η συμμετοχή του μας έκανε όλους περήφανους που εποχές δύσκολες για όλους μας κάποιος δικός μας επαινέθηκε για τις προσπάθειες του. Τι σημασία έχει αν το ενυδρείο του Νίκου μπήκε στα 200 ή είναι στα 100 ή αν βγει και πρώτο… ίσως καμία αφού το ενυδρείο, όπως φαντάζομαι τα περισσότερα που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, έχει ξεστηθεί από καιρό. Φαντάζομαι ότι για τον ίδιο τον Νίκο πιο μεγάλη σημασία έχει που έλαβε την δική μας ψήφο. Αυτή θα του δώσει κίνητρα να συνεχίσει να ασχολείται και να μας παρουσιάσει κάποια στιγμή ένα ενυδρείο που θα το ψηφίζουν μαζί με μας και άτομα από όλο τον κόσμο. Υπάρχει και μια άλλη παράμετρο… πόσα άτομα στο χόμπι θα παρακινηθούν να προκαλέσουν τις δυνατότητες τους για να φτάσουν ένα βήμα πιο πάνω βλέποντας τα όσα κατάφερε ένας συνχομπίστας μας; Πόσοι από εσάς μάθατε για τέτοιου είδος ενυδρεία και θαυμάσατε τα όσα όμορφα γίνονται εξαιτίας της συμμετοχής του Νίκου; Είμαι από αυτούς που πιστεύει ότι η γνώση των φίλων μας είναι γνώση όλων μας. Οι συμμετοχές παλαιοτέρων φίλων μας σε διαγωνισμούς είναι αυτές που κεφαλαιοποίησαν την γνώση και κάποιοι νεότεροι, μεταξύ αυτών και ο Νίκος, κατάφεραν να μάθουν πώς να φτιάξουν τόσο όμορφα ενυδρεία. Οπότε ψηφίζουμε το ενυδρείο του Νίκου… και ας αναρωτιούνται πολλοί που βλέπουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας γιατί είναι ανάμεσα στα πιο δημοφιλή ενυδρεία… ίσως στην τελική είναι γιατί είναι Ελληνικό ![]()
|
|||
|
|||
![]()
+1 κι από μένα!
Συμφωνώ απόλυτα με τη Lucy. Ένα ενυδρείο πρέπει να είναι ενυδρείο, για μένα. Την τελειότητα της φύσης πρέπει να εξυμνούμε, όχι το τι θα σκαρφιστεί ο καθένας. Για φανταστείτε να επικρατήσει αυτή η μόδα και να ασχολούμαστε με υποβρύχια "πευκάκια"... Μπορεί να είναι έργα τέχνης και αναγνωρίζω τον κόπο αυτών που τα έφτιαξαν, αλλά μου κάνουν την ίδια εντύπωση που θα μου έκανε ένα κλουβί με καναρίνια με πλάτη ενυδρείο με φυτά. Επίσης συμφωνώ με τον Lingistis. Και γιατί ακόμα αποδεικνύεται ότι ένας συμφορουμίτης μας, από επαρχία, χωρίς μαγαζιά και φίρμες από πίσω, μπορεί να σταθεί επάξια σε ένα διαγωνισμό. Και ίσως αυτό να είναι κίνητρο α) να ασχοληθούν έστω και λίγο παραπάνω μερικοί φίλοι με το στήσιμο ενός ενυδρείου β) να υπάρχουν 13 συμμετοχές στον επόμενο διαγωνισμό και όχι 3. Αυτό το ενυδρείο με έχει μαγέψει με την κάθε μεταμόρφωσή του και θεωρώ ότι είναι και ένα μάθημα του τι γίνεται όταν υπάρχει σύμπνοια και αλληλοβοήθεια μέσα στο forum. Χωρίς φυσικά να παραβλέπω τις ατέλειωτες ώρες και προσπάθειες που του έχει αφιερώσει ο φίλος Nicpapa. |
|
||||
|
||||
![]()
+1 ψήφο κι από μένα. 6η θέση και πηγαίνεις προς την πρωτιά. Μπράβο και καλή επιτυχία.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ συμφωνώ με Lusy και προλαλίσαντες, για όλους τους παραπάνω λόγους. Κάθε δυο ώρες περίπου μας αφήνει να ξαναψηφίσουμε, αρα μπορούμε να τον βοηθήσουμε κι άλλο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιάννη δε μίλησα για το τυπικό κομμάτι, ίσως να μην το εξέφρασα σωστά. Εννοούσα να συνεκτιμηθεί η άποψη του ανώνυμου κοινού. Κατά τα άλλα μαζί σου.
|
||||
|
||||
![]()
+1 για να μην ξεχνιόμαστε!
8ος με 640!! μείναμε λίγο πίσω! Πάμε γερά!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Για να μην ξεχνιόμαστε...!!
Έμεινε πίσω παιδιά 11ος είναι τώρα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάμε άλλο ένα γύρο όλοι
![]() ------------------------- Το ενυδρείο του nicpapa είναι αυτό με τον αριθμό 140 Το link για να το ψηφίσετε είναι αυτό: http://en.iaplc.com/results12/popular_vote/
Αν δεν βρέξεις σαλόνι... mbuna δεν πιάνεις!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 15-09-12 στις 22:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ψηφισα και όχι μόνον. Έβαλα το link και τον αριθμό συμμετοχής σε ένα αγγλικό φόρουμ που αριθμεί 20.000 μέλη. Ελπίζω να το ανεβάσουμε το παληκάρι.
Το πρώτο δεν μου άρεσε πολύ αλλά το νούμερο 41 που είναι στην τρίτη θέση είναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Στην αρχή ήταν σε πολύ καλή θέση. ΜΕτά νομίζω ότι ατονίσαμε λίγο. Ρίχτε όλοι έναν (ίσως και παραπάνω)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εεει 21ος πηγε! τι εγινε?
|
|
|||
|
|||
![]()
+1 πάμε δυνατά
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψηφοφορία για την φωτογραφία που θα σταλεί στον διαγωνισμό aquascape 2010 | kingrim | Φωτογραφίες μελών | 48 | 08-09-11 08:20 |
Παρακολουθηση συμμετοχων του διαγωνισμου Aquascaping -GAB 2010 | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 11 | 01-12-10 02:34 |
Συμμετοχές στον Διαγωνισμό! | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 30 | 30-11-10 17:50 |
Τρόποι συμμετοχής στον Διαγωνισμό Aquascaping του GAB! | Γιώργος Κ | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 4 | 28-11-10 18:12 |
Παράταση προθεσμίας για υποβολή συμμετοχών στο φωτογραφικό διαγωνισμό;; | Kostas G. | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 18 | 12-02-10 19:32 |