|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνω σήμερα αλλαγή νερού και ελαφρά τραβάω και λίγη άμμο από το βυθό, με τη σκούπα και μετά κοιτάω στο νερό να δω μήπως τράβηξα μαζί και καμιά γαριδούλα ή σαλιγκάρι. Διαπίστωσα ότι μέσα στο νερό κολυμπούσαν άσπρα σκουληκάκια, λίγο πιο χοντρά από τρίχα και περίπου 1 εκατοστό.
Βλέπω εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=51303 και νόμισα αρχικά ότι είναι τα vinegar eel. Αλλά στην κίνησή τους είναι διαφορετικά. Τα δικά μου είναι νωχελικά και κολυμπούν (δεν σέρνονται) με μικρές ζιγκ-ζαγκ κινήσεις της ουράς τους. Δεν κουνούν όλο το σώμα τους για να μετακινηθούν. Καμιά ιδέα; Φαντάζομαι ότι θα είναι κάτι ακίνδυνο. Αν θέλετε θα προσπαθήσω να βάλω και φωτό. Και κάτι ακόμα. Μην γελάσετε όμως ![]() Επειδή για να ξεκινήσει η σκούπα να τραβάει νερό ρουφάω με το στόμα, λέτε να τρώω και κανένα τέτοιο;;;; Λέτε να πάθω τίποτα;;; ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πιστευω να μην εισαι απο αυτους που πίνουν γουλιές οταν ρουφάνε απο το λάστιχο....αν ναι..τοτε το κανεις λάθος....
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, όχι. Προτιμώ το νερό της βρύσης. Αλλά έχω έναν ξάδερφο που πίνει καμιά γουλιά πετρέλαιο στην αναρόφηση!!!!
Πάντως το στόμα μου εκεί το βάζω, εξ ου και η απορία. |
|
||||
|
||||
![]() υπερπρωτεινωση ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() γενικα παντως καλο ειναι να προσεχεις να μην καταπινεις νερο ενυδρειου, μπορει να εχει καποια επικινδυνα παθογονα και μετα να τρεχεις για αντιβιωσεις
|
||||
|
||||
![]()
Όχι βρε παλικάρια, δεν καταλάβατε. Δεν καταπίνω νερό, ούτε καν στο στόμα μου δεν μπαίνει. Αλλά ακουμπάω τα χείλια μου επάνω στη σωλήνα και ψιλοσιχάθηκα μόλις είδα τα σκουληκάκια.
Για τα σκουλήκια τελικά, τι γνώμη έχετε; Μάλλον πρέπει να είναι φυσιολογικό, εεεε;;;; Να δοκιμάσω να βάλω φωτό;;; Αααα, μήπως έχουν καμία σχέση με τα κόρυ που έχασα πριν κάμποσο καιρό;;; http://www.aquatek.gr/vb/showthread....D+%EA%FC%F1%F5 |
|
||||
|
||||
![]() τα Φιλιππινια και κατι αλλοι Ασιατες τα θεωρουν λιχουδια, εγω μονο αυτο στην τεκιλα εχω δοκιμασει, οποτε δεν εχω γνωμη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (παντως μη σιχαινεσαι τα σκουλικια, εχουν ακριβως ιδια συνθεση με τα μανιταρια :P )
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νίκο, εχτές έκανα αλλαγή νερού και μετά έφαγα μανιτάρια. Τα τσιγάρισα με κρεμύδι, τα έσβησα με λευκό κρασί και μετά τους έριξα ένα καλό κομμάτι τυρί φέτα και το άφησα να λιώσει. Ρίγανη και πιπέρι και μαζί με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί στο τραπέζι. ![]() ![]() Λες να ανέβει η χοληστερίνη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα
|
|||
|
|||
![]()
Γεμίζεις το λάστιχο εξόδου νερό, το τσακίζεις στη μέση κρατώντας νερό μόνο στο τελικό μισό, βουλώνοντας την άκρη με το δάχτυλο. Το ξε-τσακίζεις, βγάζεις το δάχτυλο και ξεκινάει η ροή του νερού.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πω Πω Σκουλήκια | nikman | Παραλία - Beach Bar | 4 | 23-09-11 23:14 |
Σκουλήκια... | nicpapa | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 13-06-11 22:38 |
σκουλήκια | makis | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 13-07-08 11:11 |
σκουλήκια; | lion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 04-05-08 13:05 |
Σκουλήκια???? | Moonchild | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 01-09-05 13:44 |