|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ερώτησή μου είναι αν αυτή η γαριδούλα είναι Red Cherry ή είναι κόκκινη malayan; Επειδή οι φωτογραφίες δεν είναι καθαρές λόγω ότι πάρθηκαν με κινητό ας κάνω μία περιγραφή τις γαρίδας.Έχει κόκκινο χρώμα πιο έντονο από τις Red Cherry θηλυκιές μου με μία μπέζ γραμμή κατά μήκος όλου του σώματός της. Αν δεν είναι υπάρχει άγριο είδος της red cherry;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Red Cherry είναι.
Το άγριο είδος της red cherry είναι το wild form και πάει προς το καφέ χρώμα.
|
||||
|
||||
![]()
Και έχει τη γραμμή όπως η Malayan; Αυτές οι γαριδούλες δεν ξέρω αν είναι μικρές ή μεγάλες ή αρσενικές ή θηλυκές αλλά δεν έχουν σέλα σαν τις άλλες cherry.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και οι φωτογραφίες δεν είναι πολύ καθαρές και κοντινές κι εμένα για red cherry μου κάνουν, και οι ενήλικες rcs έχουν την γραμμή στην πλάτη.
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς όσες φωτογραφίες και να τραβήξω βγαίνουν θολές. Η μία μεγαλύτερη τέτοια γαρίδα έχει φαρδύ σώμα σαν να έχει αυγά στην κοιλιά χωρίς να φαίνονται και δεν έχει σέλα σαν τα άλλα θηλυκά.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω κι εγώ μια red cherry με τέτοια γραμμή στην πλάτη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι κιχλιδα είναι αυτή;;;; | panagiotis_21 | Αναγνωρίσεις ειδών | 5 | 06-11-15 09:01 |
Τι κιχλίδα είναι αυτή? | komori | Αναγνωρίσεις ειδών | 3 | 21-09-15 07:58 |
Τι άλγη είναι αυτή ?? | n_vergopoulos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-05-12 00:41 |
Τι αρρώστεια είναι αυτή? | Noni | Δίσκοι | 20 | 17-12-08 18:51 |
Τι αρρώστια είναι αυτή? | TaitO | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 13-12-06 23:13 |