|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επιτέλους μετα από καιρό μπόρεσα να εχω μια φωτο από το ενυδρείο μου .Δέχομαι απόψεις .
Α. Βάζω και μια φωτο από μια μπουκωμένη Labidochromis sp yellow. .Πότε λέτε ότι θα δω μικρα ? Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]()
να σου ζήσουν .... και εμένα 2 yellow labs είναι εδώ και 2 εβδομάδες μπουκομένες. Οταν τις παρατηρώ προσεκτικά φαίνονται τα μικρά μέσα στο στόμα τους αλλά δεν τα έχουν αφήσει ακόμα
πιθανόν να κάνουν τέσσερεις εβδομάδες ανάλογα με την θερμοκρασία στο ενυδρείο. "Broods usually number between 15 and 20 fry, with incubation periods lasting typically 28 days" http://www.cichlid-forum.com/articles/l_caeruleus.php |
|
||||
|
||||
![]()
Filippa εγω στην θεση σου θα αλλαζα το χαλικι και θα εβαζα αμμο.Τα ψαρια που εχεις τρελενονται για αμμο και αμα βαλεις θα το καταλαβεις..
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σωστα αυτα που σου προτεινουν τα υπολοιπα παιδια Filippa
![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
|||
|
|||
![]()
Χθές το βράδυ μετά από ακριβώς 21 μέρες η μία από τις δύο θυληκές μου που ήταν μπουκωμένες έφτυσε τα μικρά της αν όχι όλα τότε 2 που είδα σίγουρα. Δεν μπόρεσα να μετρήσω παραπάνω ή κρύβονται πολύ καλά ή έχει ακόμα μερικά στο στόμα της. Η δεύτερη μπουκωμένη αν ακολουθήσει τη συνήθεια της άλλης σε 2-3 μέρες θα φτύσει και αυτή τα δικά της.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|