|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
χαλίκι κόκκινο φυσικό .... στην ουσία καφετίζει ....με συσκευασία που να λέει collected from pure natural enviroment το οποίο το έχω πάρει από pet shop ....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι να το πεταξεις?αν δεν κανει για το ενυδρειο παρε μια γλαστρα,βαλε ενα κακτο η ενα αλλο φυτο και βαλτο εκει.εγω ετσι εκανα με την αμμο που μου ειχε μεινει,εγινε πολυ ομορφο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτό είναι το χρώμα που λέει οτι είναι φυσικό ... μπασ και κάνει?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψαρια θελεις να βαλεις?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ένα χρυσόψαρο σε ένα 38L ενυδρείο . με καμία ανούμπια για εφέ .
|
|
|||
|
|||
![]()
Δε νομίζω να υπάρχει κανένας λόγος για να μη το χρησιμοποιήσεις - δε φαίνεται βαμμένο και δε σε ενδιαφέρει αν είναι ασβεστολιθικό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μη βαλεις χρυσοψαρο αποψη μου
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κόκκινο σημάδι; | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 17 | 20-06-11 21:28 |
κόκκινο γονοπόδιο | gap | Ζωοτόκα | 8 | 11-03-09 15:22 |
Κόκκινο σπυράκι. | garfield | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 12 | 10-04-07 22:30 |
κόκκινο φυτό | VASKOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 27-01-07 21:11 |
Κόκκινο εξόγκωμα | Blanch | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 19-10-05 18:55 |