|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια,αντιμετοπιζω καποιο προβλημα με αλγη, πριν καμια δεκαρια μερες πεταξα τα ψευτικα φυτα που ειχα κ εβαλα 7-8 ριζες αληθινα(μην με παρεξηγησετε αλλα τα ονοματα δεν τα θυμαμε,παντως τα πηρα απο εδω απο φιλο του φορουμ)και εδω κ 3-4 μερες το μπροστινο μου τζαμι και προς τα κατω εχει αρχησει και γεμιζει με αλγη,τι μπορω να κανω για να μην γεμισω?σημ.το σαββατο που μας περασε απο το πετ σοπ που ψωνιζω ο τυπος εκανε δωρο στο γιο μου ενα απλσναιλ σαλιγκαρι το οποιο μου ειπε οτι βοηθαει στον καθαρισμο της,βεβαια δεν εχει καθαρισει κθολου μιας κ καποιες ωρες της ημερας κοιματε(ειναι φυσιολογικο?)αν και το καημενο ειχε κ ενα ατυχημα αλλα τωρα ειναι καλα!!!περιμενω τα φωτα σας ευχαριστω,θα προσπαθησω να βαλω κ φωτο!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φωτα σας για τα...............φωτα μου!!! | sefis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 08-05-11 09:46 |
Τα φωτα σας... | stavrospraf | Ψάρια Υφάλμυρου νερού | 10 | 03-06-10 01:25 |
τα φωτα σας για τα φωτα μου | harris samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 06-02-10 01:05 |
Παρακαλώ τα φωτα σας για τα φωτα μου | StamatisK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 30-11-09 14:34 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |