|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα θέλω τη βοήθεια σας για να φωτίσω το 35λιτρο μου π δε έχει καπάκι . Σκέφτομαι για led μια φτηνή κατασκευή,στο ενιδρύω θα προστεθούν java moss ένας betta splender και κανένα άλλο φυτό εύκολο .
ευχαριστώ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε τι μηκος εχει?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρε απο ΙKEA δυο φωτιστικα led.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους,
όσο για τα φωτιστικα απο το ikea βγαινουν και με ψυχρό φώς? Γιατι όσο έψαξα επειδή το έχω , είδα μόνο με θερμό (2700Κ) .
|
||||
|
||||
![]()
Δες το Aquael Leddy smart 6w.Το εχω χρησιμοποιησει,σε καλυπτει απολυτα.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Μια χαρα ειναι αυτο το φως. Τα φυτα προσαρμοζονται.
|
|||
|
|||
![]()
τα ενυδρεια ποσο καιρο τρεχουν ? εχουν και αλλο συπμληρομαατικο φωτιστικο ?
------------------------- υπαρχουν λαμπες ειτε σποτ απο ηλεκτρολογικα στα 6500κ βεβαια αν δεν θελεις και πολυ φως πολυ καλες ειναι λεδ λαμπες τιπου τ8 ή τ5 νομιζω υπαρχουν στο μηκος του ενυδρειου σου! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 15-08-15 στις 16:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() h kouta einai sta metra t enidriou k uparxh keno 5-6 cm panw apo t enidrio mexri ta tavlakia sto trapezaki . vevea ttesera tvlakia einai m medesedes gia sidirisi enidriou h kt alo ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα βάλω μια grolux sto t8 φωτιστικό μου και θα παρω και ένα led τύπου t8 για να συμπλήρωσω φως σε ένα 54λιτρο.
Προσωρινά τo βοηθαω με αυτή του ιkea. -Ωραία κατασκευή για βάση. -Ωραία και τα 2 ενυδρεια δίπλα δίπλα!!! Τι φυτό είναι αυτό που βγαίνει από την επιφάνεια? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρες!
Αχααα! Αγγλία... 60 euro εγω δεν τα έδινα για 4 led απο ικεα πάντως! Οσο ωραίο και αν φαίνεται σαν concept! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
h kataskevh o fotismos apo enidrio etimos 14watt ledotenia 4.50 euro kai metasximatistis 12 + 2euro vides solinakia sunolo=18.50e
To enidrio de t exw fitepsi akoma ![]() ![]() Tha prostethoun co2 , upostroma flourite , pistevw ena grasidaki m 14w to fiaxno :P ?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το βλεπεις το ενυδρειο εκει κατω που ειναι?
|
||||
|
||||
![]()
nai ame otan kathese sto kanape fenete poli kala mi t kitas etc t trapezaki einai koda sto kanape stis photo kanonika einai pio piso k fenete mia xara
|
|
||||
|
||||
![]()
Να έχεις υπόψη σου πως δεν είναι και η καλύτερη θέση το ενυδρείο να είναι χαμηλά,
και προσπάθησε να γράφεις με Ελληνικά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φαινεται οτι εισαι του DIY! Και εμενα μου φαινετι το ενυδρειο ποολυ χαμηλα. Δε θα το χαρεις οπως πρεπει.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφες οι κατασκευές σου!
Η ένστασή μου, σχετικά με τα ενυδρεία-τραπεζάκια, έχει να κάνει κυρίως με το στρεσάρισμα των ψαριών όταν κινούμαστε συνεχώς σε τόσο κοντινή απόσταση και όταν ακουμπάμε αντικείμενα στο τραπεζάκι...
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο φαίνεται βέβαια πιστεύω δεν βολεύει για της ρουτίνες....
Πιστεύω ότι θα το γουσταρεις αμα εισαι πολυ ωρα στον καναπε θα ειναι πολυ κοντα σου και οχι σε αποσταση! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευη συστηματος φωτισμου!! | pantelos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 19-04-14 21:10 |
βοηθεια για κατασκευη ενυδρειου | nxr26 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 07-11-12 22:32 |
Βοηθεια για την κατασκευη γλαστρολιμνης | fotis_k | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 04-06-12 20:23 |
βοηθεια για κατασκευη ανεμιστηρακια | giwrgos_1977 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 03-06-11 09:35 |
βοηθεια για κατασκευη βασης ενυδρειου | ilias13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 05-04-10 22:25 |