|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και απο μενα .Ανοιξα καινουργιο τοπικ γιατι παρατηρησα μια συγχυση σε οτι αναφορα τους κατοικους των ενυδρειων μας μιας και βλεπω διαφορα αταιριατα ειδη να συνυπαρχουν ολα μαζι σε ενα βιοτοπο ,που τελικα δεν ειναι βιοτοπος κανενος η΄ειναι μονο καποιου ειδους.Ειναι απορια μου ,σε ενα ενυδρειο εκτος των γνωστων ζοωτοκων τι αλλο ειδος θα μπορουσε να φιλοξενησει κανεις? Δεν θελω να βγαλω δικα μου συμπερασματα ,αν και εχω διαβασει πολυ γιατι και εμπειρος δεν ειμαι αλλα και απο την αλλη θελω παντα να ακουω τους εχοντες εμπειρια και γνωση παραπανω απο μενα.Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με συγκατοίκους Amano. | panos73 | Γαρίδες του γένους Caridina | 73 | 30-08-15 09:02 |
συνδυασμός ζωοτοκων | vaggstef | Ζωοτόκα | 2 | 23-05-12 16:00 |
ομαδικη παραγγελια Frontosa Blue Zaire Moba και αλλα ειδη | georot1981 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 23-05-12 07:54 |
Labidochromis caeruleus, με ποια αλλα ειδη μπορει να συμβιωσει? | diaton101 | Malawi | 5 | 11-12-10 10:54 |
ζωοτοκα με αλλα ειδη , ζουν φυσιολογικα ή απλα επιβιωνουν??? | kiriles | Ζωοτόκα | 36 | 11-10-10 14:38 |