|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τipota diaforetiko ektos psaria px batraxakia, kaboyrakia, garidoules mporo na balo se enidrio glikou nerou?ime apo thessaloniki kai an kanis kseri kapio magazi poy na exi kati apo ta parapano as mou pi,eyxaristo
|
|
|||
|
|||
![]()
Maria-paok αν θελεις γραφε τα post σου σε Ελληνικα, ετσι ωστε ολοι να μπορουμε να τα διαβαζουμε πιο ευκολα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν και ειναι λίγο δυσεύρετες στην θεσσαλονίκη. Φέρνει το quiko mega pet shop Κάνε κλίκ εδω |
|
||||
|
||||
![]()
Μαρακι υπαρχουν και ερτημιτες
![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
telia i garida poy ida!!logika mikri ine kai de tsimpaei ta psaria,xriazete kamia kripsona?btw to xroma proerxete apo fos?kai ti timi exi?eyxaristo
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαρία, είναι η τρίτη φορά που σου λένε (και πάντα με ωραίο τρόπο) να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Κάνεις την ζωή μας δύσκολη με αυτά τα greeklish. Αν δεν ξέρεις πως να αλλάξεις γλώσσα στον υπολογιστή σου, πες μας για να σε βοηθήσουμε. Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
ενταξει ρε παιδια λογω συνηθειας γραφω ετσι μη με σκοτωνεται κιολας,μου ειπατε μια φορα ξεχαστηκα,και τι 2η φορα το ξαναειπατε και μαλιστα ο λασαλ εκανε ποστ μονο και μονο να μου πει για τη γραμματοσειρα!τωρα που γραφω ελληνικα μπορει να μου απαντησει κανεις αν υπαρχει κανενα μαγαζι στη θεσσαλονικη?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Quiko Mega Pet ( Ν. Σφηκας & Σια Ε.Π.Ε.)
Λεωφ. Γεωργικης σχολης 142, Θερμη (λιγο πριν το φαναρι της γεφυρας θερμης, οπως παμε για το αεροδρομιο δεξια.) Τηλ. 2310, 489070-1 Μόλις περάσεις το Διαβαλκανικό κέντρο στο δεξί σου χέρι. Τώρα ΑΝ θα βρείς αυτό ειναι άλλο θέμα. ΥΓ. Δεν έχουμε σκοπό να σε σκοτώσουμε Μαρία. Στην επόμενη συνάντηση ΑΝ θα έρθεις το πολύ πολύ να σε βασανίσουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα ημουν εκει και δεν εχει γαριδες.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Στο μαγάζί δεν έχω τώρα γαρίδες , βατραχάκια ή καβουράκια διότι μου τελείωσαν , να ξέρεις όμως πως φέρνω τα πάντα από αυτά τα είδη και
τα τοποθετώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο . μερικά από τα είδη που γράφεις θα έρθουν στο τέλος του μήνα ή αρχές Σεπτεμβρίου . |
|
|||
|
|||
![]()
οκ πιρανχα οταν φερεις στο μαγαζι σου κατι απο τα παραπανω κανε ενα ποστ και πες οτι ηρθαν για να περασω να δω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|