|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα παιδια ,
εχω ενα ενυδρειο 180 λιτρων και εχω 2 κυκλοφορητες coralia4 η μια μου χαλασε για δευτερη φορα και βρηκα στο ιντερνετ αυτο http://www.petsite.gr/index.php?main...oducts_id=2405 το ξερεις κανεις? ειναι καλο ? ειναι καταληλο για το ενυδρειο μου ? αν μπορειτε κ ξερετε παρακαλω να με συμβουλεψετε γιατι σκεφτομαι να το παρω ευχαριστω
Οκτάνα θα πει αληθινή ελευθερία και όχι εκείνη η φοβερά ειρωνεία, να λέγεται ελευθερία ό,τι χωρεί ή ό,τι εναπομένει στα ελάχιστα περιθώρια που αφήνουν στους ανθρώπους οι απάνθρωποι νόμοι των περιδεών και των τυφλών ή ηλιθίων. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπα...δεν σου κάνει. Είναι για εσωτερικό φίλτρο της Juwel (άσε που δεν φημίζεται για την ανθεκτικότητα του).
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι κυκλοφορητής από εσωτερικό φίλτρο της Juwel..δεν νομίζω να σου κάνει!H Κoralia 4 αν δεν κάνω λάθος έχει ροή 4600λ/ω ροή ενώ αυτό που δείχνεις έχει μόλις 280λ/ω..
Για δες κάτι τέτοιο για πιο οικονομικό..αλλά ισάξιο με την koralia που έχεις. http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2180 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποτε εκεινο το ξεχναμε .... αυτο καλο φαινεται αν ειναι και οσο καλο λες να το παραγγηλω ευχαριστω πολυ
Οκτάνα θα πει αληθινή ελευθερία και όχι εκείνη η φοβερά ειρωνεία, να λέγεται ελευθερία ό,τι χωρεί ή ό,τι εναπομένει στα ελάχιστα περιθώρια που αφήνουν στους ανθρώπους οι απάνθρωποι νόμοι των περιδεών και των τυφλών ή ηλιθίων. |
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ κινεζάκια έχω λογικά αυτός με τις 5000λαω είναι πολύ δυνατός πιο καλά πάρε αυτόν με τις 3000λαω και αν δεν φτάνει βάζεις ακόμα έναν , στα 380λ έχω 2χ3000 και 1χ 5000 και είναι ωραία η κυκλοφορία
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια ομως το παρηγγηλα ηδη ...... λες να ειναι δυνατος ? να παρω το 3000?
|
||||
|
||||
![]()
H koralia που είχες σου φαινόταν δυνατή;;Περίπου την ίδια ροή θα έχουν..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σας ευχαριστω ολους . ![]() θα το βαλω και εαν δω οτι ζοριζονται τα ψαρια θα παρω την πιο μικρη ..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω πολυ ...... το εβαλα το μηχανιμα και δουλευει σουπερ
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος...ε γιατί να χρυσοπληρώνουμε την Hydor;;ο κινέζος κάνει την δουλειά του...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και με το παραπάνω !
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανταλακτικο απο coralia 2 | alan boy | Κυκλοφορία | 3 | 27-03-10 01:24 |