|
![]() |
#1 |
Νέος με το άθλημα
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα σε όλο το forum...
Ήθελα να ασχοληθώ από μικρός με τα ενυδρεία αλλά δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία. Τώρα που μεγάλωσα (πάτησα τα 30+ ![]() Θα ήθελα να με καθοδηγήσετε να κάνω μια σωστή επιλογή ενυδρείου (έχω σκεφτεί να πάρω ένα 80lt) και ψαριών. |
|
Εμφανίσεις: 6068
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου φιλε και καλως ηρθες στην ενυδρειακη μας παρεα.
Καλιο αργα παρα ποτε ,οσο αναφορα το χομπι μας για σενα. Πρωτα απο ολα πρεπει να διαβασεις εδω ,,http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34 Ολα τα υπομνηματα και μετα οτι απορειες εχεις εδω ειμαστε ολοι για νασε βοηθησουμε. Καλο διαβασμα. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα έχω διαβάσει σχεδόν τα περισσότερα.
Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο ενυδρείο (80lt), όπως και όλα τα παρελκόμενα. |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν και μεταχηρισμενα γραψε μια αγγελια ζηταω ενυδρειο 80 λιτρα και θα σου στηλουν μυνημα οσοι εχουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλως ηρθες και απο μενα ...εχει και το καρφουρ 80 λιτρα σε προσφορα..δες το.ψαξε προσφορες στα διαφορα καταστιματα..εγω ηχα αγωρασει ενυδρειο καινουργιο 320λτ απο αθηνα-299ευρω με την βαση..που εδω θεσ/νικη το ηχανε 600 και ανω ευρω.
|
||||
|
||||
![]()
Θελεις πολλα φιλτρο ,θερμοστατη,,αλλα πρωτα τη ενυδρειο θελεις να κανεις malawi,,tanganika φυτεμενο ,κοινονικο δισκους,,κλπ.
Διαβασε και δες τα υπομνηματα. Δες και το λινκ που σου εστηλα για τα ενυδρεια. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ήθελα να φτιάξω ένα ενυδρείου τύπου malawi περίπου 80 lt.
Έχω δει κάποιες φωτογραφίες με φυτεμένα ενυδρεία και μου άρεσαν που ήταν μερικά σαν να είχαν γκαζόν. Κάτι τέτοιο θα ήθελα να φτιάξω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος | markdoub | Μεσογειακό | 10 | 12-01-11 20:25 |
Νέος | giorgosdem | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-12-08 11:18 |
νέος στο άθλημα | Jim Reporter | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 07-03-08 11:23 |