|
||||
|
||||
![]()
Εχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο φίλτρο?
Τελικά να το αγοράσω ή όχι? Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Θετικά ή αρνητικά σχόλια ευπρόσδεκτα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και δεν έλαβα απάντηση, αγόρασα χθες το 2213 της Eheim.
Το θέμα όμως είναι ότι λείπουν από μέσα οι "βεντουζίτσες" για να "κολλήσω" τον πλαστικό σωλήνα στο τζάμι... Καμιά ιδέα?
|
|||
|
|||
![]()
εχω ακριβως το ιδιο ειναι πολυ καλο φιλτρο.βεντουζες παρε ενα μαγαζι με ενυδρεια ειναι παμφθηνες. επισης παρε και 2 βαλβιδες να βαλεις στο καλωδιο εισαγωγης και εξαγωγης γιατι θα εχεις προβλήμα αν θελεις να το ανοιξεις.
καλοριζικο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ
![]() Βαλβίδες είχε ήδη... Τι υλικά έχεις βάλει? Το δικό μου είχε 5(!!!) σφουγγάρια
|
|||
|
|||
![]()
ειχε ηδη βαλβιδες???????
το δικο μου οχι ![]() επισης ειχε μονο 1 σφουγγαρι. γαμ@!#@!$@$ εχω βαλει μεσα υαλοβαμβακα για ενυδρεια και κεραμικο μακαρονι.τα εχω ως εξης απο κατω προς τα πανω υαλοβαμβακας, μακαρονι,υαλοβαμβακα, μπλε σφουγγαρι και μετα ενα λεπτο μαυρο σφουγγαρκι που ειχε μεσα το δοχειο. το τελευταιο δεν το εχω ξαναδει πουθενα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Το σωστό στήσιμο (προτεινόμενο από την ΕΗΕΙΜ) για τα 2211,2213,2215,2217 είναι το εξείς....
Πρώτη στρώση κάτω με EHFI MECH (μακαρόνι),Μπλέ σφουγκάρι,EHFI SUBSTRAT,Μπλέ σφουγκάρι,Υαλοβάμβακας ή/και άνθρακας.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επειδή μου την δίνει να πληρώνω κάτι και να μην παίρνω την αξία του, την Παρασκευή μέσα από το site της Eheim τους ενημέρωσα για το πρόβλημά μου... Σήμερα το πρωί (!!!) έλαβα απάντηση όπου μου ζητούσαν συγνώμη και μου είπαν ότι θα μου στείλουν άμεσα τις βεντουζίτσες. Μπράβο λοιπόν στην Eheim. ΥΓ. Το φίλτρο συνδέθηκε και "τρέχει"... Πιο αθόρυβο και από Rolls Royce ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|