|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ένα ενυδρείο 150 lit. και μέσα έχω 1 tin foil 4 silver dollar 1 blakc shark 1 αφρικάνα. Αν ναι , τι φυτά μου προτείνετε να βάλω μέσα ;
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερη ερωτηση θα ηταν αν ελεγες ποια ψαρια να βγαλω απο το ενυδρειο μου.
|
|||
|
|||
![]()
Καλή ερώτηση . Βοηθείστε με .
|
|||
|
|||
![]()
Με αυτα τα ψαρια δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει κανενα φυτο , ειδικα με τα δολλαρια.
Για να μην αρχισουμε να λεμε καταλογους με ψαρια , πες μας τι ψαρια σου αρεσουν (εκτος απο αυτα που εχεις , τα οποια κατα την γνωμη μου πρεπει να τα δωσεις εφοσον θες φυτα ) ή τι ψαρια μπορεις να βρεις στην περιοχη σου και εμεις θα σου πουμε εαν μπορεις να τα βαλεις και ποια σε ενα φυτεμενο .
|
|||
|
|||
![]()
Anubias barteri όλα τα είδη
Anubias heterophylla Bolbitis heudelotii Crinum natans Crinum thaianum Vallisneria americana (gigantea) Αυτά τα ολίγα ![]() ![]() ![]() Τα φυτά που σου λεω είναι σκληρά και δεν θα τα πειράξουν τα δολάρια. Πάντως με τα ψάρια που έχεις δεν θα μπορέσεις να φτιάξεις φυτεμένο ενυδρείο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|