|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας παιδια εχω ενα 120λ ενυδρειο στο οποιο θα βαλω κοραλια και ζωανθους, χρηαζομαι αντιστροφη οσμωση?
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=35633
προσωπικα ειμαι υπερ δες και αυτοhttp://www.waterwaves.gr/index.php?t...oduct_id=29858
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω φιλε μου. απο οτι καταλαβα δηλαδη το ΑΟ ειναι για τις αλλαγες νερου για να μαλακωνει το νερο και να μιδενιζει ph και kh.
μηπως ειναι λιγο υπερβολικο για εναν που ξεκινησε τωρα, και το ενυδρειο του ειναι στα 100 λ.... εγω πιστευω οτι ειναι για πολυ ψαγμενους αυτες οι μηχανες, και οτι μπορεις να το αποφυγεις ευκολα για ερασιτεχνικο και μικρο ενυδρειο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο αλμυρό το φίλτρο ΑΟ χρησιμοποιείται για να έχουμε αγνό νεράκι χωρίς πρόσθετα που θα ευνοήσουν τις άλγες ή θα βλάψουν ίσως κάποιον από τους οργανισμούς που φιλοξενούμε... Επίσης θα σου χρειαστεί και στην αναπλήρωση του εξατμισμένου νερού που θα είναι αρκετό... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη μου λες οτι χωρις αυτο δεν παω πουθενα? η να δωσω 70+ευρο για τις αναπληρωσης του νερου που εξατμιζονται απο τα ανεμιστηρακια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα αν ξέρεις ότι η περιοχή σου έχει καλό νεράκι μπορείς να ξεκινήσεις και με νερό βρύσης αλλά στη πορεία πρέπει να έχεις στο μυαλό σου κι εφόσον θέλεις να βάλεις και κοράλλια, την αγορά μιας καλής Α/Ο
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντιστροφη οσμωση | broson | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 25-06-10 19:59 |
Αντιστροφη Οσμωση | harmiller | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 30-11-09 01:31 |
αντιστροφη οσμωση | harris samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 15-04-09 14:56 |
αντιστροφη οσμωση | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 09-09-08 11:59 |
αντιστροφη οσμωση | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 26-02-08 07:00 |