|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλημέρα σε όλους ….
Μήπως γνωρίζει κανείς αν το κόκκινο σημάδι στις φωτογραφίες είναι κανένα είδος αρρώστιας ή απλώς κάποιος τραυματισμός; Θα ήθελα να σας πω ότι εμφανίζετε μόνο σε αυτό το ψάρι και όχι στα υπόλοιπα στο ενυδρείο και ότι το έχει από τις πρώτες μέρες που το έβαλα (δύο εβδομάδες). Ξεκίνησε από λευκό στίγμα (μάλιστα στην αρχή πίστεψα ότι μπορεί να είναι και ick) αλλά τώρα μοιάζει περισσότερο με τραυματισμό. Επίσης θα ήθελα να σας πω ότι τσακώνετε συνέχεια με άλλο ένα αρσενικό gourami (άπειρος όπως ήμουν ο καταστηματάρχης Pet Shop εδώ στο Ηράκλειο μου έδωσε 2 αρσενικά για ενυδρείο 96 λίτρων) καθώς επίσης ‘’δέχεται’’ επιθέσεις από θηλυκό μονομάχο που υποτίθεται ότι είναι σχετικά ήρεμο ψάρι. Αν μπορεί κανείς να μου πει τι μπορεί τελικά να είναι το σημάδι αυτό θα του ήμουν υπόχρεος. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ομως Για να μην εξελιχθεί σε fungus ή μολυνθεί σου προτείνω να κάνεις επάλειψη με το PARAGON της watelife. Και μπάνια με PARAGON φυσικά. Δές εδώ την φωτογραφία Gourami.jpg http://studio.aaquaria.com/board/viewtopic.php?t=2021 Το συγκεκριμένο gourami στην φωτογραφία σήμερα χαίρει άκρας υγείας. Δες και εδώ http://www.waterlife.co.uk/waterlife...ts.htm#paragon ΥΓ. Χώρισε το ψάρι απο τα άλλα ψάρια γιατί αλλιώς θα επιδυνωθεί η κατάσταση του. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μάλλον δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς |
|
|||
|
|||
![]()
μήπως και το sera ectopur κάνει την ίδια δουλειά;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Με την sera ειμαι........μαλλωμένος.
![]() Σου έγραψα μόνον ότι έχω δοκιμάσει με επιτυχία. Αν κάποιος άλλος το έχει δοκιμάσει ας γράψει. |
|
|||
|
|||
![]()
ωραία δεν αντιλέγω απλά τι εννοείς με επαλήψεις και μπάνιο ;;;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια καλύτερη φωτογραφία ίσως βοηθούσε.
Μήπως επεκτείνεται μέρα με τη μέρα; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετά ρίχνεις την κατάλληλη δόση σκόνης στο δοχείο όπου θα φιλοξενηθεί το ψάρι. Και θα έχεις σκεπασμένο το δοχείο να μην μπαίνει φώς. Αυτό το επαναλαμβάνεις κάθε μέρα. Φυσικά θα διαβάσεις και τις οδηγίες χρήσεως. Φυσιολογικά σε 48 ώρες θα δείξει αποτελέσματα. |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι το ίδιο παραμένει και σε μέγεθος και σε σχήμα ορισμένες φορές μου φένεται ..... πως να το πω ;;;; ότι ξεπετάγετε κάπως .... τότε κοκκινίζει μετά του περνάει
γιαυτό λέω μήπως με τον καυγά με τη μονομάχο ή με το άλλο gourami απλά δεν κλείνει η πληγή ;;;; αν τελικά είναι πληγή ... καλύτερη φωτογραφία δεν καταφέρνω να τραβήξω δυστυχώς |
|
|||
|
|||
![]()
και τελικά θα μείνει το ψάρι για όλη τη διάρκεια της θεραπείας στα σκοτεινά ;;;;;
48 ώρες και βάλε ;;;;; συγνώμη για την άγνοιά μου και αν γίνομαι πιεστικός |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλό θα του κάνει. Φυσικά θα το παρατηρείς που και που. |
|
|||
|
|||
![]()
και μια τελευταία ερώτηση :
ταίσμα κανομικά στο άλλο δοχείο; ευχαριστώ όλους για το χρόνο που μου αφιερώσατε |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετά απο (4) τέσσερις ημέρες αν όλα πάνε καλά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|