|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γενικά περί Κεντρικής Αμερικής Παράμετροι, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια χαρα σε ολους!Λεω να κανω μια αλλαγη στο 100 λιτρο που εχω απο molly σε κιχλιδες.Μου ειπε καποιος οτι θα μου δωσει ενα χαρεμακι αλλα δεν ξερω τι ειδος ειναι αυτο θα το δουμε στην πορεια μιας και δεν ξερω πολλες λεπτομεριες σχετικα με τα ψαρια του.Λοιπον εχουμε και λεμε αφου βγαλω ολα τα molly απο το ενυδρειο μου θελω να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω η τι αλλαγες πρεπει να κανω αν χρειαστει.
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου φίλε μου..
Πρώτα απόλα μάθε ποιο ψαράκι θα πάρεις για να στήσεις ανάλογα και το ενυδρείο σου...και να σου πούμε και αν κάνει για το 100λιτρο.. ![]() Να ξέρεις οτι κοιτάς μόνο για νανοκιχλίδες απτην λίμνη tanganyika λόγω περιορισμένων λίτρων.. ![]() Επίσης πες μας και μία τις διαστάσεις του ενυδρείου σου... |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο ειναι 79χ32χ40 (οι διαστασεις ειναι μεχρι εκει που ειναι το νερο).Εκεινοσ τις εχει μεσα σε ενα ενυδρειο η το ιδιο με το δικο μου η μικροτερο μου ειπε οτι εχουν ριγες ουτε εγω καταλαβα θα τον ξαναρωτησω αν ειναι.Το νερο μου εχει τισ παρακατω τιμες
pH:7,5 KH:16 GH:12 ΝΟ2(νιτρώδη):0 ΝΟ3(νιτρικά):20
|
||||
|
||||
![]()
Ξαναρώτα να σου πει ονομασία...
Εγώ θα σου έλεγα να ξεστήσεις όλο το ενυδρείο ωστε να βάλεις αραγωνίτη για βυθό για να σου ανεβάζει το pH και μετά αναλόγως τι ψάρια θα βάλεις να φτιάξεις και το aquascape σου με πέτρες ή με κοχύλια... |
|
||||
|
||||
![]()
Ελεγα να το ξεστησω αλλα εχω κατω απο το χαλικι υποστρωμα και δεν θελω να παει τσαμπα ετσι και αλλοιως το χαλικι που εχω δεν ειναι χαλαζιακο και αυτος που θα μου δωσει τα ψαρια τα εχει στο ιδιο ph ειναι ψαρια αναπαραγωγης του.λεω να βαλω πετρες για αρχη.Να και φωτο απο το ενυδρειο οπως ειναι τωρα.
|
||||
|
||||
![]()
Οι κιχλίδες χρειάζονται άμμο...καθαρίζουν τα βράγχια τους με αυτήν!!μην τις βάλεις σε χαλικάκι..
Για το pH τι να σου πω..δεν θα είναι και τα καλύτερα ψάρια τότε αυτά που έχει και δίνει!! ![]() Το υπόστρωμα βγάλτο και πούλα το..δεν σου χρειάζεται καθόλου.. Για τις πέτρες αν τα ψάρια που θα πάρεις είναι κοχυλόψαρα δεν θα σου χρειαστούν καθόλου..μόνο για το αισθητικό κομμάτι αν θες.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΜΕΡΙΚΗ VS ΑΦΡΙΚΗ | sonic | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-11-10 17:55 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ MOLLY | kalymnos7 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 01-03-09 21:18 |
help για molly! | christine1989 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 19-12-08 00:02 |
Κουνελοψαρο Απο Αφρικη....!!!! | malawi | Malawi | 5 | 11-08-06 10:40 |