|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα! Προχτες πρόσθεσα ενα γκάπυ στο καινούριο ενυδρείο (στρωμένο) με μετρήσεις αμμονιας NO2,No3 στο 0 και χτες πρόσθεσα άλλο ένα... Τα ψάρια απο χτες λοιπον ειναι συνεχώς κολλημένα στα τζάμια του ενυδρείου, την περισσότερη ώρα δηλαδή. Επίσης οταν ρίχνω λίγο τροφή το ενα απο τα 2 δεν τρώει σχεδόν καθόλου, ζητημα να κάνει 2 μπουκές και το άλλο τρώει κανονικά θα έλεγα.. Μηπως ξέρετε αν ειναι εντάξει?
|
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να ειναι σε κοπαδακι γι'αυτο!
μολις βαλεις και αλλα 2-3 θα στρωσει η κατασταση! ελπιζω να μην ειναι αρρωστο,κατι πολυ συνηθησμενο στα φρεσκο-αγορασμενα γκαπυ... το πιο πιθανο ομως ειναι να ειναι λιγο στρεσαρισμενο.. περιμενε και θα συνελθει! ![]() μην αναβεις το φως για τις πρωτες 2 μερες! και μετα βαλε ενα χρονοδιακοπτη!
|
||||
|
||||
![]()
έχω ήδη εναν χρονοδιακόπτη και λειτουργεί εδω και 2 μέρες απο τις 5 μέχρι τις 12 το βράδυ...Θα πάρω και άλλα απο βδομάδα...
έχω και αλλο πρόβλημα τώρα, ξαφνικά αρχισαν να κάθονται ακίνητα... ![]() Επίσης το ένα απο τα δύο έχει κατι περιτόματα που κρέμονται απο πίσω του ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα περριτωματα τι χρωμα ειναι;
|
||||
|
||||
![]()
Τα νιτρικά σου γιατί είναι 0? Είναι σίγουρα στρωμένο το ενυδρείο?? Πόσα λίτρα είναι??
Καλύτερα όχι κοπάδι, αλλά χαρέμι. Δηλαδή 2-3 θηλυκά για κάθε αρσενικό.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα περιτόματα ειναι μαύρα..ενταξυ τώρα ξεκόλισε απο πίσω του...
Δε ξέρω γιατι ειναι στο 0 τα νιτρικα :P προχτες το ξεκινισα το ενυδρείο με βιολογικό υλικο απο στημένο ενυδρείο...Απο εβδομάδα πέρνω και αλλο ενα θυληκό με ενα αρσενικό και βλέπουμε ![]() Τώρα βασικά τα βλέπω πιο ήρεμα τα ψαράκια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δοσολογία αντιχλωριακού και καινούρια ψαράκια | ral | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-11-10 21:38 |
Ήρθε η καινούρια γυάλα!!! | frits | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 11 | 05-09-10 11:35 |
καινούρια με απορίες! | maria1983 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 08-12-09 15:24 |
Καινούρια αρχή... | John T | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 16-07-06 10:55 |