|
![]() |
#1 |
Ειναι αρρωστα?
![]() Αξιολόγηση:
![]() οι 4 ξιφοφοροι μου και το ενα γκαπυ εχουν βγαλει τα ασπρες βουλιτσες στην ουρα τους ειναι αυτο ασθένεια?και αν ειναι τι να κανω?
|
|
Εμφανίσεις: 4631
|
|
||||
|
||||
![]()
ψαξε για ick σε παλαιοτερα θεματα και στο google..τι εχεις στο ενυδρειο? ποσα λιτρα ειναι ?
|
|
|||
|
|||
![]()
τι εννοεις τι εχω και ειναι 112 λιτρα
|
|
||||
|
||||
![]()
τι διακοσμο..τι ψαρια..τι φιλτρο..συμπληρωσε την φορμα με τις ασθενειες(που θα βρεις στην αναλογη κατηγορια)
|
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά το ικ, δεν εμφανίζεται μόνο στην ουρά, αλλά σταδιακά σε όλο το σώμα. Συνήθως εμφανίζεται λόγω στρές σε καινούρια ψάρια, λόγω κακών συνθηκών νερού, ή λάθος ψαρισύνθεσης με αποτέλεσμα το στρες. Αν όντως είναι ικ, τότε είναι ακόμα στην αρχή. Πάλεψε το λοιπόν! Κάνε τη μέθοδο με το αλάτι και τη θερμοκρασία. Δεν θα σου πρότεινα φάρμακα διοτι τις περισσότερες φορές δεν κάνουν τίποτα, αλλά χαλάνε και τη βιολογία.
|
|
|||
|
|||
![]()
αλατι δεν εχω (αν εννοειτε ενυδρειακο αλατι) θα ξεκηνησω την αυξηση θερμοκρασιας και βλεπουμε
|
|
||||
|
||||
![]()
ick is the answer.
μεσα στο φορουμ εχου γραφει διαφορα γι αυτην την αρρωστια και μαλλον ειναι απο stress. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα χρυσοψαρα μου ειναι αρρωστα.... | Gustavo Bell | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 31-05-11 14:29 |
αρρωστα γκαμπι | douran_p | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 11-09-10 13:16 |
αρρωστα Gouramies | AQUA PURA | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 28-02-07 07:22 |
Αρρωστα Γκαπυ | GIWRGOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 15-11-06 20:40 |
Αρρωστα Νεον?! | petran | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 06-01-06 15:23 |