![]() |
#1 |
Πρόβλημα κλίσης
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σας.
Είμαι και εγώ άλλος ένας αρχάριος. Έχω στήσει το ενυδρείο μου(Aquel70 το γνωστό από τα Carefour), 98 λίτρα. Δουλεύει εδώ και 3-4 μέρες. Έχω βάλει μέσα 5 φυτά, βακτήρια και αντιχλώριο. Έβαλα και 2 moly ballon για αρχή. Δυστυχώ παρόλο το διάβασμα που έκανα για το πως να ξεκινήσω(ευχαριστώ εδώ και το φόρουμ σας) έχω κάνει κάποια λάθη. Το έπιπλο που είναι το ενυδρείο το πήρα από pet-shop. Είναι ιδιοκατασκευή ουσιαστικά. Έβαλα ανάμεσα στο ενυδρείο και στο έπιπλο στρώμα γυμναστική που είναι ουσιαστικά σαν σφουγγάρι αρκετά χοντρό(Όχι τα πολύ απλά λαστιχένια). Όλα καλά ως εδώ. Όταν όμως γέμισα το ενυδρείο φουλ, παρατήρησα κλίση προς τα πίσω. Αυτή τη στιγμή έχω μια απόκλιση 1 εκατοστού στην πίσω πλευρά. Δηλαδή το νερό πίσω είναι σε μεγαλύτερο ύψος από ότι μπροστά. Μάλλον φταίνε τα ποδαράκια του επίπλου ή το πάτωμα ![]() ![]() Να με ανησυχεί όλο αυτό; Θεωρείτε μεγάλη αυτή η απόκλιση; Το σκέφτηκα να τα αδειάσω όλα, αλλά είναι και λίγος μπελάς ![]() Υ.Γ. Δυστυχώς όταν αγόρασα τα ψαράκια, δεν ήξερα ότι είναι υβρίδιο που δεν υπάρχει στην φύση ![]() |
|
Εμφανίσεις: 4543
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NO3 πρόβλημα | AlexandraT | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 33 | 28-11-08 23:32 |
πρόβλημα.. | tie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-08 01:02 |
Πρόβλημα με το φώς στο Rio 180 | sea_land | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-08-06 14:44 |
Πρόβλημα με RO | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Δίσκοι | 14 | 11-01-05 17:58 |
Πρόβλημα με το CO2 | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-12-04 19:56 |