|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Προς απονταχου Θεσ/κεων να περιμενετε και μελανοχρομις για μηρασμα.
Τα βλεπω λιαν συντομος. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οποτε μαλλον μιλας για Melanochromis auratus
![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια εγω εχω ενα melanochromis johhani και μοθ φαινετε πως ζευγαρωνει με την θηλυκια labidochromis... υπαρχει τετοια περιπτωση??
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΥΒΡΙΔΙΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΙΡΙΖΕΙ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παντως δεν εχω ξανακουσει παρομοια περιπτωση απο την οποια μαλιστα να προεκυψαν και υβριδια... αυτο βεβαια δεν αποκλυει οτι κατι τετοιο δεν μπορει και να προκυψει
![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]()
τα labidochromis ειναι σε μορφη group αλλα το melanochromis ειναι μονο του γιατι δεν εχω βρει θυληκα στα 6-8cm..επισης ειναι αρκετα επιθετικο ψαρι...ετσι ειναι τα περισοτερα melanochromis?
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνα με ενα αρθρο που διαβασα στο περιοδικο DAZ της Γερμανιας σε συνολο και των τριων λιμνων (Victoria, Tanganyika, Malawi) τα αγριοτερα και με σειρα προτεραιοτητας θεωρουνται τα ψαρια που ανηκουν στις οικογενειες Pundamilia (απο Victoria), Melanochromis (απο Malawi) και Maylandia (επισης απο Malawi)... οποτε υποθετω πως σου ελυσα την απορια
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
με καλυψες εντελως
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση: