|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ακολουθούν μερικές φώτο από τα ενυδρεία του red rubin!Tις πήρα όταν ανέβηκα στη φτωχομάνα
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
άλλη μία!
|
|
|||
|
|||
![]()
....
|
|
|||
|
|||
![]()
και άλλη...
|
|
|||
|
|||
![]()
ακόμα να κουραστείτε;
|
|
|||
|
|||
![]()
ε,πάρτε και άλλη μία τότε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτικο ενυδρειο μπραβο
![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Οι φωτογραφιες πολυ καλες Τασο.
Αν ελειπε κι αυτη η αφισουλα για background..... Πολυ χοντρο χαλικι για malawi. Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο? |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφα ψαριά και καλοφροντισμένα ,κάποιος κάνει πολύ καλή δουλεία.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν είναι εύκολο και γώ θα ήθελα να μου πείς ποιά είδη είναι το τελευταίο και το πρότελευταίο;
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ κοντα σε fryeri το προ-τελευταιο .αλλα η ουρα ...με κανει να το ξανασκεφτω,ισως και καποιο ειδος aulonocara !!
το τελευταιο ...ΣΤΕΦΑΝΕΕΕ... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πρωτα απ` ολα ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Λοιπον ahli ειναι το δευτερο. Το προτελευταιο νομιζα και` γω οτι ειναι ahli αλλα δεν ειναι υστερα απο μια ματια σε βιβλια. Ισως ειναι καποια παραλλαγη απο το συγκεκριμενο ειδος. Οσο αφορα την κιτρινη ο εισαγωγεας που τα ειχε φερει μου ειπε οτι ειναι η <<καθαρη>> κιτρινη απο την οποια προερχονται ολες οι διασταυρωσεις με κιτρινα σωματα. Τι να πω! Οτι μου ειπε σας λεω.
Το ενυδρειο ειναι 450 λιτρα. Στην αρχη ειχα βαλει αμμο αλλα εχασα αρκετα ψαρια απο μολυνση που προηλθε απο την αμμο. Σε 1 μερα το αδειασα και το ενυδρειο ξαναστηθηκε. Το χαλικι αυτο ηταν το ψιλοτερο που μπορουσα να βρω σε 1 μερα. Η αφισα μπηκε εξ` αναγκης για να κρυψει καποια καλωδια απο τις λαμπες. Δεν προσεξα αν φαινεται αλλα η πλατη του ενυδρειου ειναι γεματη με valisneries. Οποτε κολλησα μια με φυτα. Τα φιλτρα που δουλευουν ειναι ενα Fluval 304 & Eheim 2227 robot. Επισης πισω απ` τα βραχια κρυμμενο υπαρχει ενα Atman 25W. Οι τροφες που ταιζονται ειναι της Tropical οι: Discus D-50 plus, Cichlid Gran, Spirulina αλλα και καπου-καπου κατι τροφες που ειναι για πεστροφες. Μονο πρωτεινες δηλαδη. Επισης και beafheart. Παντως απο την προ-τελευταια φωτο μεγαλωνω γεννα. Πιστευω να λυθηκαν οι αποριες σας και παλι ευχαριστω για τις επισυμανσεις σας. Χιλια ευχαριστω και στον Τασο. Ελπιζω να περασε καλα γιατι προκειται να ερθει ξανα την αλλη εβδομαδα. Οτι αλλο θελετε παντως ρωτηστε! |
|
|||
|
|||
![]()
Aν εξαιρέσεις τον θόρυβο από τα νερά που τρέχουν στο δωμάτιο με τα έξι (6) ενυδρεία
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Red Rubin κ το δικο μου μπραβο για τα πολυ ωραια ψαρακια σου..
ηθελα να ρωτησω αν οι valisneries ειναι τα φυτα απο πισω με τα μακρια λεπτα φυλλα..αν ναι πολυ ωραιο φυτο.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να μαι και εγωωωωω....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εεεεεεετσι-εεεεεεεεετσι !!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|