|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από αποχή 2 χρόνων, ξεκίνησα επιτέλους το vivarium που ήθελα..
Πίσω αριστερά υπάρχει χώρος για κάποια φυτά, δεν ξέρω όμως τί ακόμα.. Προτάσεις δεκτές ![]() ![]() ![]() ![]() Για τον κενό χώρο που έχω αφήσει δεξιά υπάρχουν κάποια σχέδια, αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα. Stay tuned.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω Γιατι Το Βλεπω Ετοιμο;Μπραβο Φιλε, Πολυ Ωραιο.
Καλη Συνεχεια...Μου Αρεσει Να Τα Βλεπω, Ειναι Κατι Που Δεν Θα Καταφερω Να Φτιαξω...
|
||||
|
||||
![]()
Αψωγο!
Αλλα πρεπει να γεμισει και η πλατη...υπομονη! Τι παιζει με το fogger σου?? Εχεις αυτο που μπαινει εξωτερικα και περνει δικη του φιαλη με νερο βγαζωντας τον ατμο απο σωληνακι απο οτι βλεπω? Εχεις καποιο λινκ?? |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο.
![]() Πες μας για το fogger, κι εγώ θα ήθελα να μάθω πως λειτουργεί |
|
|||
|
|||
![]()
Νασο, απο τα πιο ομορφα,φυσικα και ατμοσφαιρικα στησιματα τετοιου ειδους που εχω δει. Υποκλινομαι
![]() Θα στο ξαναπω : το χεις βρε μπαγασα !! το χεις με 1000 το aquascaping στο αιμα σου. Ασε τα παλουνταριουμ και στησε ενα φυτεμενο για τους διαγωνισμους. (Κριμα που-ξερω, δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις ). Ειμαι σιγουρος οτι αν το αποφασισεις και ασχοληθεις θα φερεις διακρισεις. Οι υπολοιποι παρτε μαθηματα.. ενα ξυλο και 3 πετρες εβαλε το ατομο και εφτιαξε οτι πιο φυσικο εχω δει τωρα τελευταια ! |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό ηθελα να πω .... Με προλαβε ο Αλεξ ... Το εχεις παιδι μου ... Προχωρα!!!!!
![]() ![]() Πανεμορφο!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια..
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Η γνώμη μου είναι οτι τον κυρίαρχο ρόλο (δυστυχώς) παίζουν τα υλικά που έχει ο καθένας διαθέσιμα πριν ξεκινήσει.. ¶ρα θέλει πολύ χρόνο και υπομονή για ψάξιμο ή πολύ χρήμα! ¶σε, 30¤ είχα δώσει θυμάμαι μόνο για λίγες seiryu.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Αληθεια...που εχεις βρει αυτο το ωραιο χαλικακι?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi 120L Το ξεκινημα. | gouts0unin | Malawi | 15 | 08-12-10 14:16 |
Νέο ενυδρείο aquatlantis 120L | gouts0unin | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 29-08-10 23:04 |
My malawi tank /120l | manousos | Malawi | 8 | 10-09-08 21:55 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου 120L | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 02-03-06 12:04 |