Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 08-01-04, 16:43
nhreas Ο χρήστης nhreas δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: veria
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην nhreas Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην nhreas
Προεπιλογή φιαλη co2

τελικα πηγα και παρηγγειλα φιαλη με μανομετρα και μετρητη φυσαλιδων .γιατι η μεθοδος με την μαγια δεν ειναι σταθερη .αυτη την στιγμη νοιωθω πως εκανα επιπολαιοτητα και αναρωτιεμαι εαν αξιζει τον κοπο για λιγα φυτα που θα εχω στους δισκους.το κοστος του εδω στην επαρχια με βγηκε γυρω στα 200 ευρω. αυτο με ετσουξε πιο πολυ..πιστευω εαν δω τα αποτελεσματα και την αναπτυξη των φυτων θα αλλαξω διαθεση.το συστημα που βρηκα ειναι οπως η πατεντα του τολη στην γη και υδωρ.
τωρα θα κανω την κρισιμη ερωτηση !!επειδη αυτη η φιαλη δεν ειναι και οτι το ομορφοτερο να το εχεις στο σαλονι.ο μονος χωρος που μπορει να μπει και να μην φαινεται ειναι κοντα στο καλοριφερ.θα εχω προβλημα με την φιαλη;;ξερω πως αυτες ειναι υψηλης πιεσης και δεν εχουν προβλημα απο την αυξηση πιεσης.θα ηθελα να μου πειτε εαν υπαρχει κινδυνος ;;;
Απάντηση με παράθεση

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές