|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα φίλοι μου,από το πρωί καθαρίζω τον κήπο και έχω μαζέψει ένα ποτήρι σκουλήκια,αυτά τα συνηθισμένα τα καφέ.Μπορώ να τα ρίξω στους παγκάσιους ή θα ψοφήσουν άν τα φάνε????
|
|||
|
|||
![]()
Τους τρωνε
εγω οταν βρω μερικες φωρες δινω στους μονομαχους μου (αλλα εγω τους κοβω πρωτα http://www.greekaquarist.com/vb/show...EB%E7%EA%E5%F2 ) |
|
|||
|
|||
![]()
Τα καθαρίζεις καλά για να φύγει το πολύ χώμα και ταΐζεις ελεύθερα!
Παλιότερα τάιζα τα Oscar μου συχνά πυκνά με γεωσκώληκες και τρελαινόντουσαν! * Δεν θα έπρεπε να είναι στο Επί παντός επιστητού το θέμα αυτό. |
|
||||
|
||||
![]()
Πόπο μου φτιάξατε τη μέρα,μάχη γίνεται!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Χτές έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα με εσένα. Καθάρισα τον κήπο και μάζεψα μερικά "μεζεκλίκια" για τα ψαράκια. Αν είναι πολύ μακρυά κόψε τους σε τρία - τέσσερα κομμάτια. Πάρτυ θά κάνουν!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μένα πάρτυ κάνανε!Ξέρετε καμμιά καλή παγίδα ώστε να έχω κάθε μέρα καμμιά δεκαριά να ταίζω τα ψάρια μου?
|
|||
|
|||
![]()
Και γιατί δεν φτιάχνεις μια καλλιέργεια σε ένα μικρό ενυδρειάκι για να έχεις πάντα; Είναι πανεύκολο!
|
|
||||
|
||||
![]()
..χμ.....για βοηθηστε...επειδη και εγω μενω κοντα στη φυση,και εχουν προσβαση μπροστα μου (καμμια φορα δυστυχως....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και αν το χώμα στο οποίο ζούν τα σκουλικάκια έχει λίπασμα???
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο ευτυχώς στο κήπο μας δέ ρίχνουμε λιπάσματα....¶ν σκέφτεσαι να σκάψεις πουθενά ρώτα πρώτα μή πάθεις καμμιά νίλα....καλά έκανες και έθεσες αυτόν τον προβληματισμό....
|
||||
|
||||
![]()
Επρεπε να ειπωθει και αυτό..
Γι'αυτό έκανα την ερώτηση.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
εεεε,ενταξει μανωλη μου.....εχω και τετοια....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βέβαια Κώστα ας ακούσουμε και γνώμες εμπειρότερων όπως τόνισα δεν είμαι σίγουρος!
|
||||
|
||||
![]()
μπρε αργυρω,μηπως ξερεις απο σκουλικια.........?:dεμεις κολλησαμε......
και δεν πεταγομαι μεχρι το γηπ.χαριλαου,να ρωτησω καναν αρειανο...???:d:d:d *ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ(ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΑΑΑΑΑΑ)* |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() δεν ειμαστε μονοι μας σ'αυτον τον κοσμο..... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() εστω σε ένα ξεχωριστό για αυτή τη δουλιά μπρικι/κατσαρολάκι... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχει ξαναειπωθει αυτο. Τα σκουληκια της γης δεν φερουν κανενα παρασιτο ή ασθενεια που θα μπορουσε να πειραξει πλασματα του νερου.
Ταιζετε γεωσκωληκες αφοβα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
George βάλε κανά λινκ για καλλιέργεια σκουληκιών,άν έχεις στο νού σου κάποιο....Θα την ψάξω έτσι τη δουλειά,πού να κάθομαι κάθε μέρα να ξεθάβω σκουλήκια....Όχι τίποτ'άλλο,θα με παρεξηγήσουν και οι γείτονες....
,<ο σκαθαροζούμης του Καλαμακίου κ'έτσι>!!!!
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για την απαντηση,αλλα αυτο ισχυει και για τους δισκους....?
ετσι ειναι... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ισχυει και για τους δισκους, πλασματα του νερου δεν ειναι κι αυτα?
(Αν και λιγο αργοκινητα.....το μονο προβλημα ειναι αν θα ξεπερασουν σε ταχυτητα τους γαιοσκωληκες) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όποιος ξέρει ας πεί....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια τσάπα και καθε μερα να σκαβεις και λιγο κηπο. Θα κανει καλο και στον κηπο!! ![]() Εκεινο που ξερω ειναι οτι τα σκουληκια τα βαζουν συνηθως σε ενα δοχειο με βρεγμενο χαρτι για να τρωνε το χαρτι και να αποβαλουν το χωμα που εχουν στο εσωτερικο του σωματος τους. Αυτο γινεται για περιπτωσεις που μπορει το χωμα αυτο να εχει επιβαρυνθει με χημικα κλπ. Τετοια δουλεια γινεται βεβαια αν εχουμε αρκετα σκουληκια και οχι για ενα - δυο μονο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειλικρινά σ'ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντησή σου,αλλά 2 μέρες το έκανα και ο κήπος γίνεται χάλια....Βλέπεις είναι προσεκτικά φυτεμένος και δέ μπορώ να τον χαλάω,ούτε να περιμένω τα σαβ/κα που κάνουμε συντήρηση να μαζεύω 10 σκουλήκια όλα κι όλα...Οπότε χρειάζομαι κάτι που θα τα κάνει να μαζεύονται καθημερινά και να τα μαζεύω.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|