|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά σ'ενα ενυδρείο 60 λίτρων έχω βάλει 2 oranda χρυσόψαρα. Συγκεκριμένα τα red cup. Εδώ και 3 μέρες περίπου στο ένα, το ένα του μάτι είναι πολύ πρησμένο... έτοιμο να του βγει έξω.
![]() Του έκανα ένα μπανάκι για μισή ώρα με bactopur direct όπως μου είπαν (δεν ξέρω αν τελικά έκανα καλά ή όχι) το Σαββάτο το μεσημέρι αλλά τώρα που το είδα νομίζω ότι έχει γίνει χειρότερα. θα ανεβάσω και φωτογραφία. Το ενυδρείο τρέχει εδώ και 3 χρόνια αλλά τα χρυσόψαρα τα έχω ένα μήνα περίπου. Αλλαγές κάνω το 1/3 του κάθε βδομάδα με νερό βρύσης μόνο. Να σημειώσω ότι το ενυδρείο έχει αρκετά φυτά (όλη η πλάτη είναι με valisneries, σχεδόν όλη η επιφάνεια έχει κερατόφυλλο συν 3 anubies) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρησμένο maingano!! | \/ag | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 04-05-11 19:58 |
Πρησμένο cherry barb | george1981 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 02-12-09 16:08 |
κιχλίδα πρησμένο θολό μάτι. Βοήθεια! | roti | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 30-12-07 01:50 |
SOS-Πρησμένο frontosa | Xotikouli | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 18-03-07 21:42 |
Πρησμένο μάτι σε Platy | xouxou | Ζωοτόκα | 3 | 29-05-06 08:48 |