|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλημέρα!
Μήπως υπάρχει κάποιο σκουλίκι που να κιθαρίζει τις ακαθαρσίες των ψαριών και τα υπολείμματα των τροφών πιο βαθιά στο υπόστρωμα ώστε να βάζω σκούπα όσο λιγότερο γίνεται; Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σκουπα δεν ξερω κατα ποσο κανεις καλα που βαζεις ,η κυκλοφορια πρεπει να παρασερνει τις ακαθαρσιες
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας κ παλι
![]() πηρα ζωντανος αραγωνιτη δεν ξερω κ θα ροτησω!θελει πλυσιμο??οπος ο νεκρος??
|
|||
|
|||
![]()
Σκούπα -όπως την εννοούμε στο γλυκό νερό- δεν πρέπει να βάζεις.
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια στο ενυδρειο δεν εχω βαλει ψαρια ακομα απλα ρωταω για να ξερω...
Διαβασα για ενα "Detritovore Kit" και για καποια σαλιγκαρια οπως Nassarious Snail. Υπαρχουν αυτα εδω Ελλαδα;;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι... βέβαια πολλές φορές έρχονται και άλλα πράγματα...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη εγω στον δικο μου δεν βλεπω κατι επανω ουτε μερα ουτε νυχτα θα μπορουσε καποιος να μου δωσει μερικα να βαλω? (Επι πληρωμης εννοειται
![]() Τον βραχο τον πειρα μεταχειρο και το μονο που εχω δει μεχρι τωρα ειναι 1 αμφιποδο και αυτα τα Feather Dusters πολυ μικρα ομως. Δεν θα επρεπε να ειχε ζωη τουλαχιστον το βραδυ? |
|
|||
|
|||
![]()
Θα έπρεπε, αλλά ίσως όχι αυτό που νομίζεις...
![]() Μη σε νοιάζει αυτό το θέμα τώρα. Ο καλός βράχος θα κάνει την δουλειά του και ας μην βλέπει κανείς μας πολλά πράγματα.
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε accnt αστο σε παραμυθιασα μου φαινεται
![]() Χτες το βραδυ που κοιταζα το βραχο, ειχε κατι πολυ μικρα ζωυφια σαν τη μυτη της καρφιτσας που ετρεχαν σαν τρελα πανω του, σκουλικια πολυ μικρα ολολευκα και κανα 2 αυτα με το χνουδι ![]() Εαν αυτα εννουσες ειμαστε οκ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και αυτά εννοούσα και όλα τα υπόλοιπα (τα περισσότερα δηλαδή), που δεν φαίνονται με το μάτι...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να χρησιμοποιουμε σκουπα σε θαλασσινο ακομα και η χρηση καθαριστων οπως τα ολοθουρια δεν πολυαρεσει σε καπουσ επιστημονες!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρισμος αμμου | beteranos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 25-12-08 18:58 |
καθαρισμος φιτρων | thu vu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 23-06-08 21:44 |
καθαρισμος πετρας | wolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-04-08 22:02 |
καθαρισμος πετρας | wolf | Malawi | 2 | 13-04-08 12:19 |