|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον έχω εντοπίσει στα ψάρια ich και δεν με απασχολέι πολύ αυτό το έχω ξαναπεράσει... Σημερα ξεκινησα θεραπεία με της τετρα .
Το προβλημα που ειναι σε ενα ψαράκι δεν το εχω ξανασυναντησει τι είναι ? Να το βγάλω απο το ενυδρείο ? |
|
||||
|
||||
![]()
Λες για το κοκκινο που εχει στα βραγχια του?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ασπρο και το κοκκινο που εχει πλάγια μου φαινεται περίεργο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και το ασπραδι εκει απο το ich ειναι.
το κοκκινο βεβαια...ειναι αλλο. Ενα γρηγορο που μπορω να πω ειναι να δεισ την αμμωνια και τα νητρικα ποσο ειναι....ειναι σύνηθες φαινόμενο αυτο... |
|
||||
|
||||
![]()
Αμμωνία και νιτρικά ειναι εντάξει , απλα τα ψάρακια προστέθηκαν πριν λίγες μέρες και πρέπει να είχαν το παράσιτο επάνω τους δυστηχώς καραντίνα δεν υπάρχει ουτε υπήρχε χρόνος να ελεχθουν τα ψάρια ενα ενα ητανε 40 οπότε καποιο θα πέρασε.. Κανω θεραπεία για ιck και βλέπουμε..
|
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε ηταν σε χαλια νερο στο πετ σοπ...all time calssic...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεον η ροδοστομους μπορω να βαλω? | skamanakos | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 12-02-11 00:56 |
πως να αναγνωριζετε το φυλο στους ροδοστομους. | Πάνος | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 16-04-10 17:17 |
JUWEL REKORD με ροδοστομους | sifnos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 16-01-10 16:14 |
Σκαλάρια με ροδοστομους.... | imichal | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 02-04-08 02:37 |
Άσπρα στίγματα σε Ροδοστομους | Cristos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 09-12-04 14:01 |