|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.
Έφτιαξα ένα καινούριο ενυδρείο 90*50*60 και για τον απαραίτητο έλεγχο το άφησα στο μπαλκόνι για τρεις εβδομάδες. Για μια έλεγα αλλά μετά λόγω έλλειψης χρόνου το ανέβαλα εως σήμερα το πρωί που είχα χρόνο. Αφού δεν έχασε ούτε σταγόνα είπα να ξεκινήσω, χρειαζότανε καθάρισμα όμως πρώτα μετά από 20 μέρες στο μπαλκόνι. Κάποια στιγμή λοιπόν όπως το κούναγα άκουσα κάτι χρατς-χρουτς, τον χαρακτηριστικό ήχο θρυψαλισμένου γυαλιού. Ψάχνοντας βρήκα τη μια γωνία κάπως σπασμένη. Δεν θέλω να πιστέψω ότι πήγε τόσος κόπος χαμένος. Δώστε μου τα φώτα σας.. Είναι επικίνδυνο? Το προχωράω? *Συγνώμη για τις κακές φωτογραφίες, δεν έχω καθόλου τεχνική με τη μηχανή. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για στήσιμο καινούριου ενυδρείου | Always_Learning | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 30-04-10 16:02 |
Aγορά καινούριου ενυδρείου | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-02-08 19:04 |
Στύσιμο καινούριου ενυδρείου | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-02-07 15:28 |
Kατασκευή καινούριου ενυδρείου... | Tkagem | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 26-06-06 20:44 |
Στρώσιμο καινούριου ενυδρείου με "μπολιασμα" απο ήδη στρωμένο | klime | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 24-06-06 11:44 |