|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ύστερα από επίσκεψη σε φίλο, παρατήρησα στο ενυδρείο του ότι ο εχινόδωρος του είναι κάπως περίεργος. Τα φύλλα από πράσινα εμφάνιζαν καφέ – κόκκινα σημάδια. Όταν ρώτησα αν ήταν έτσι όταν το πήρε μου είπε όχι αλλά επειδή είναι echinodorus rubin που γίνετε κόκκινος έτσι θα γίνει. Ισχύει όντως αυτό ή είναι κάποια έλλειψη – περίσσεια σε κάποιο στοιχείο;
Δυστυχώς μετρήσεις δεν έχω αλλά το ενυδρείο είναι το κλασσικό του Carrefour, με 2 αγγελόψαρα, 2 γκουράμι, και ενα κοπαδάκι corydoras (julli νομίζω). Από φυτά υπάρχουν 2 anubia nana, Limnophila sessiliflora, ένα κομμάτι java moss και ο εχινόδωρος. Από λίπανση δεν γίνετε καμία ούτε CO2. Βάζω και 3 φωτογραφίες που τράβηξα με το κινητό αν βοηθήσουν.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα νε ΝΟ2 και ΝΟ3 | Roi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-02-09 16:23 |
Πρόβλημα 3 σε 1 | lousfakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-06-08 01:40 |
Πρόβλημα;;;;; | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 04-02-08 08:48 |
Πρόβλημα με το φώς στο Rio 180 | sea_land | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-08-06 14:44 |
Πρόβλημα με το CO2 | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-12-04 19:56 |