|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχθες το βραδυ παρατηρησα οτι ενα απο τα δισκακια μου ειχε στο προσωπο του κατι σαν χτυπημα.Πιστευω οτι με την διακοπη ρευματος τρομαξε και χτυπησε την μουρη του η στα τζαμια η στην διακοσμηση.Τι πρεπει να κανω?Τα ταισα εχθες και εφαγε κανονικα.
|
||||
|
||||
![]()
θα πας και να παρεις το aqua safe της τετρα και θα βαλεις μια δοση για ολα τα λιτρα του ενυδρειου σου ...
Κρατας καλες συνθηκες νερου και ολα θα πανε καλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καποια αλλη λυση γιατι οπως βλεπεις ειμαι απο νησι και δεν εχω επιλογες!
|
||||
|
||||
![]()
δωσε μετρησεις αναλυτικα και βγαλε μια φωτο το ενυδρειο και το ψαρι...
αντιχλωριο ειναι παντως της τετρα σιγουρα δεν εχετε? |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω το prime της seachem δεν κανει αυτο?
|
||||
|
||||
![]()
οχι το θελουμε για την βλενη και για την πληγη και το aqua safe ειναι το καλυτερο δεν το θελουμε σαν αντιχλωριο αλλα σαν "φαρμακο" σε αυτην την περιπτωση
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τραυματισμος σε θυληκο betta | kgf12345 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-03-11 23:20 |
Τραυματισμος convict cichlid | thanos12345 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 20-01-11 23:41 |
τραυματισμος χωρις αντιβιωση??? | maria41335 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 28-03-10 23:59 |
Τραυματισμος η φυσιολογικο-γονιδιακο ?? | Razorblade | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 18-02-10 17:35 |
τραυματισμος κορυ? | Ryu | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 06-06-08 23:01 |