|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα,
διαβασα μερικα θεματα εχθες και διαβασα οιτι καθε clown χρειαζεται 30 λιτρα,εγω σκεφτομαι για δυο γιατι θελω να τα κανω δωρο στα αδερφια μου ,ηθελα να μου πειτε αν χρειαζομαι μεγαλυτερο απο 60 λιτρα επειδη θα βαλω και την ανεμωνη γιατι διαβασα πως ειναι πολυ σημαντικη για αυτα τα ψαρια,εχω κοντα στο σπιτι μου-ευτυχως-ενα μαγαζι που πουλαει μον ψαρια,ενυδρεια κλπ οποτε δε νομιζω να εχω μεγαλο προβλημα με τον εξοπλισμο,δε θελω να φτιαξω κατι σουπερ ντουπερ επαγγελματικο κλπ,θελω ενα περιβαλλον που να μπορουν να μενουν τα ψαρακια ανετα και υγειη και απο κει και περα βλεπουμε,ηθελα επισης να ρωτησω ποσο περιπου κανει το ενυδρειο που χρειαζομαι,αν παρω ενα 100λ θα μπορεσω να βαλω και αλλο ενα ζευγαρι ψαρακια αργοτερα ; ευχαριστω εκ των πρωτερων ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το πρωτο μου ενυδρειο | tasos141 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 11-09-11 17:56 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | babis100nx | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 19-09-10 01:12 |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |