|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
να βαλω μονομαχο στο γαριδαδικο μου , θα ειναι οκ η απλα θα του δωσω μεζεδακια?
|
|||
|
|||
![]()
Μεζεδάκια...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάται από το χαρακτήρα του μονομάχου και θέλει καλή παρακλούθηση να δεις πως συμπεριφερεται.. Γενικά με τις κεραίες έχουν ένα θέμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ουφ!
τι μπορω να βαλω ωστε να εχει λιγο ενδιαφερον? μου φαινεται πολυ ακινητο το γαριδαδικο. ειχα μεσα 2 οττοκυκλους που ειναι τα μονα ψαρια που 100% δεν πειραζουν ουτε το γονο αλλα τους εβαλα στο μεγαλο γιατι επηξα στην αλγη ασε που και αυτοι τεμπεληδες ειναι ολη μερα σε ενα φυλλο κολλημενοι... ειχα παρει απο μια φιλη γκαπακια αλλα της τα πηγα πισω(θα με βριζει τωρα χαχαχα) γιατι θα επηζα μετα απο λιγο καιρο ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶μα θες να δεις δράση στο ενυδρειάκι, βάλε μέσα έναν δεύτερο μονομάχο.......
![]() ![]() ![]() Αστειεύομαι βέβαια............ μη το δει και κανένας εντελώς αρχάριος και πάει και βάλει δύο μονομάχους σε ένα ενυδρείο...... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως ο μονομαχος ακομα και να μην πειραξει(αν ειναι καλος χαρακτηρας) τις μεγαλες γαριδες σου δεν νομιζω να αντισταθει στα μικρα απο το να τα κανει μια χαψια...Μεινε μονο με τα κερασογαριδα σου μωρε εξαλου αμα αυξηθει ο πλυθυσμος θα τις βλεπεις κιολας μη σου πω θα θες και μεγαλυτερο ενυδρειακι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχθες προστεθηκε στο γαριδαδικο μου 13 λτ ενας πανεμορφος crowntail μπετατζης
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καποιος μου τον ματιασε. ενω ειχε κανει φουσκιτσες ολο χαρα περιμενοντας καμια θυληκια , μου τον επιασε σημερα το λαστιχο της αλλαγης απο το κεφαλι με ενα δυνατο ντουπ και παρεδωσε μεσα σε λιγα λεπτα...
και το πιο κουφο ειναι οτι βρηκα 3 red cherry στο 250αρι κανοντας την αλλαγη , ειδος που ποτε μα ποτε δεν ειχε μπει μεσα εκει... αντε τωρα βγαλε ακρη πως επιβιωσαν απο τα σκαλαρια και πως βρεθηκαν εκει... RIP μονομαχακο...
|
||||
|
||||
![]()
Βρε συ βαζε ενα filterwool στο λαστιχο να μην ρουφαει τα ψαρια και να εισαι μπροστα στην αλλαγη.
Αλλλος τροπος ειναι να βαζεις μπαστουνι εισαγωγης με ποτηρακι απο εξωτερικο φιλτρο.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ κριμα.. αμαρτεια και ηταν πανεμορφος...
![]() παντως αυτο που λεει ο σπυρος εχει δικιο αλλα μπορεις επισης να βαλεις ενα κομματι υφασμα και να το πιασεις με ενα λαστιχακι.. παττεντες πολλες. η κατι σαν τουλι.
|
||||
|
||||
![]()
μα υποτιθεται πως πρεπει να τραβαω και τη βρωμα και τα σαπια φυλλα απο τον πυθμενα... παντως εσπασε η καρδια μου ηταν πανεμορφος...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδες με μονομαχο | teodgeor | Γαρίδες | 3 | 23-12-10 17:22 |
γαριδες | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 31-12-09 13:27 |
γαριδες | rockxk | Γαρίδες | 10 | 16-11-07 18:52 |
Γαριδες και ick? | aaaooll | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-10-07 15:56 |
μονομαχος-γαριδες | alexinio | Bettas | 19 | 12-04-07 20:10 |