|
||||
|
||||
![]()
προχθες ειδα αυτον τον μουργο κι'αλλον εναν
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μεγειές πάντως...... μόνο τα δικά μου είναι ζούφια (ή είναι μόνο αρσενικά... την γκαντεμιά μου μέσα)........
δεν κάνεις τίποτε.... μέσα στα κοχύλια θα είναι και τα άλλα.... έτσι κι αλλοιώς οι γονείς αναλαμβάνουν να τα κάνουν όλα... (αν και προτιμότερο είναι να τα είχες μόνα τους) θα σου πρότεινα να τα έπαιρνες baby food.... |
|
||||
|
||||
![]()
κατα τυχη εκανα ζευγαρι.ειχα μεσα 4 και αλαξα το 1 και για τυχη μου πηρα το θηλικ.αυτα τα τρανσ. δεν μου παει να τα βγαλω.δεν ειναι και κανεις εδω να τα δωσω.για να τα βλεπω κι'ολας
|
|||
|
|||
![]()
κάνε άλλο ένα ενυδρείο....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μεσα εισαι.παντος αμα θες γενες δωστα για λιγο στον κλεοβουλο
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
και δεν μας λέει το μυστικό συστατικό του νερού του..... αυτός είναι ικανός να βάλει μέχρι και ευνουχισμένους πιγκουϊνους μέσα και να του κάνουν μωρά....
|
|
||||
|
||||
![]()
το ζευγαρι κατο το θηλ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Οι γονείς δεν τα πειράζουν αλλά δεν είναι ιδιαίτερα προστατευτικοί όταν τα μικρά φύγουν από το κοχύλι τους. μη του λες τέτοια, δεν τόχει πολύ να μου τα φέρει ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
είναι ιδέα μου, τερτίπι του φακού ή στο αρσενικό κάτω από το μάτι το χρώμα είναι κυρίως κίτρινο με λίγο σκούρο μπλε και στο θυληκό απλά θαλασσί? κι επίσης στο αρσενικό η περιοχή ανάμεσα στο βραγχιοκάλυμμα και στα κάτω κοιλιακά είναι κίτρινο ενώ στα θυληκά ειναι γαλάζιο?
------------------------- μωρέ αν ήταν εύκολο να πιαστούν ήδη θα ήμουν στον Ναό της Γνώσης..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη QS-Plan : 04-05-11 στις 13:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το πρωτο ειναι τ'αρσενικο.τωρα στο θεμα με αλαγες τι κανω;τροφη;τι τρωνε αυτα;
|
|||
|
|||
![]()
αλλαγές, προτιμότερο κάθε 2-3 μέρες από 10-15%... από τροφή ρίχνε και baby-food για τα μωράκια...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- loipon πως δεινω την τρωφη;την αλεθω;
φιλικα παντα Ακης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akoulis : 05-05-11 στις 06:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα στην αρχή θα πάρεις και τέτοιο να δίνεις
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1782 αργότερα θα τρίβεις με το χέρι το φυλλαράκι της τροφής των ενηλίκων ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
to ζευγαρη παλι
![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS χανο τι γενα μου | vaggels | Δίσκοι | 10 | 26-04-11 00:21 |
Brevis | QS-Plan | Tanganyika | 6 | 26-02-11 15:43 |
Neolamprologus brevis | QS-Plan | Tanganyika | 2 | 18-01-11 07:10 |
Neo.brevis | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 31-03-09 00:13 |
SOS γενα.... | Kotsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 08-05-08 17:54 |