|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα.
Σημερα εκανα μια ανταλλαγη 12 hamsters με ενα σκιουρακι.Του εχω αγορασει κλουβι και καποια παιχνιδια.Επισης αγορασα τροφη για σκιουρακια και σανο με διαφορα χορτα.Το κλουβι ειναι 40 (μηκος) χ31 (πλατος) χ 60 (υψος).Επειδη δεν εχω εμπειρια με αυτα τα κατοικιδια αν καποιος εχει καποια συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη. ΥΓ:Απο την στιγμη που το εβαλα στο κλουβι δεν εχει βγει καθολου απο το σπιτακι του.Ειναι στρεσαρισμενο οπως τα ψαρια μετα απο αλλαγη περιβαλλοντος; |
|
||||
|
||||
![]()
μικρο κλουβι.ασε που ειναι αγριο ζωο και δυσκολα εξημερωνεται.στο χωριο μου τα βλεπα να χωροπηδανε στα δεντρα.ειναι τρομερο να μπει σε κλουβι..δειξε γεναιος και αστο ελευθερο....εγω αυτο θα κανα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα
Στα αμεσα σχεδια μου ειναι να φτιαξω πολυ μεγαλυτερο κλουβι.Χθες μπηκα σε διαφορα sites για σκιουρους και μπορω να πω οτι με κατατοπισαν πολυ.Το κλουβι που θα φτιαξω θα ειναι 80 (μηκος)*35(πλατος)*1μ(υψος).Θα φροντισω να του παρεχο οσο το δυνατον καλυτερο περιβαλλον.Κατι σαν αυτο εχω στο μυαλο μου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Φιλικα Γιωργος
|
||||
|
||||
![]()
Θα το παω πισω στο πετ σοπ γιατι οσο περισσοτερο διαβαζω τοσο περισσοτερο απογοητευομαι.Θα συνεχισω με τα χαμστερακια που εχω περισσοτερη εμπειρια να μου κανουν και γεννες να το ευχαριστιεμαι.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη τι διαβασες που σε απογοητευει?
|
|
|||
|
|||
![]()
Χίλιες φορές προτιμότερο να το κρατήσεις εσύ, παρά να το πας σε πετ-σοπ...
Και χίλιες φορές προτιμότερο να το αφήσεις στη Φύση.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σιγουρα.. αυτοι θα το παρουν ''τζαμπα'' και θα το μοσχοπουλησουν.. καλυτερα στην φυση.
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια εχετε δικιο να το αφησει στην φυση αλλα εχετε σκεφτει αν θα μπορει να επιβιωσει στην φυση αφου ειναι μεγαλο σε κλουβι?????
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν εννοεις αυτο , ε ας το δωσει σε καποιο παιδι..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια το εδωσα σε ενα πετ σοπ.Στην φυση αν το αφηνα και εγω πιστευω δεν θα επιβιωνε.Οταν λεω οτι απογοητευτικα εννοω απο το οτι εχουν μεγαλες απαιτησεις σε χωρο που εγω δεν μπορω να τους παρεχω.Στο πετ σοπ που το εδωσα ειχαν πολυ μεγαλυτερο κλουβι και κυριως ειχε παρεα.Τωρα τα χαμστερακια που πηρα πιστευω ειναι υπερ ευχαριστημενα και εχω την εμπειρια ωστε να τους εχω ενα αρκετα καλο περιβαλλον.Ευχαριστω για τις γνωμες και τις συμβουλες σας.
Το κλουβι ειναι αρκετα μεγαλο για τα 2 χαμστερακια προς το παρον... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα εκανες.. αφου πιστευες οτι αυτο ειναι σωστο..
ομορφο το κλουβακι.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια θα εχω συντομα μωρουλια στο κλουβι..Αρχισαν
![]() ![]() |
|
||||
|
||||