|
||||
|
||||
![]()
Προσπαθώντας να κάνω τη ζωή μου όσο πιο εύκολη, προμηθεύτηκα αυτήν την υπέροχη βάση με ροδάκια ώστε να ακουμπώ πάνω της τον κουβά με τα 60-70 λίτρα νερό της αλλαγής και να τον μεταφέρω εύκολα και χωρίς να πιάνεται η μέση μου κάθε φορά, από τον χώρο προετοιμασίας στον χώρο όπου βρίσκεται το ενυδρείο μας!
![]() Πολύ στιβαρή κατασκευή, made in Italy, με ενισχυμένα ροδάκια τα οποία στρίβουν πανεύκολα με την παραμικρή ώθηση. ![]() Είναι της Εταιρείας Raimondi που εξειδικεύεται σε μηχανήματα και εργαλεία για την τοποθέτηση πλακιδίων. ![]() Αν και δεν πλήρωσα τίποτα εγώ μιας και τον προμηθεύει στην αγορά η Εταιρεία που δουλεύεω, η τιμή του πληροφοριακά είναι 63 ευρώ + ΦΠΑ
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βγαίνει η βάση απο το GLO; | magman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-12-10 14:55 |
Βάση ενυδρείου | Aquablue | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 22-09-10 13:58 |
DIY Βάση | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 15-02-08 20:48 |
βάση ενυδρείου | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 28-02-06 13:01 |