|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους!
Οπως λεει και ο τιτλος θελω να βγαλω μια Cryptocoryne Wendtii που εχω στο ενυδρειο μου και να τη φυτεψω αλλου...πως το κανω αυτο??τη βγαζω, ψιλοκοβω ριζες και την ξαναφυτευω ή θα κανω ζημια? Ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως το πες .. Κόβεις τις ρίζες ωστε να μπορείς να την φυτέψεις καθώς και τα χαλασμένα φύλλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνθηως "την ακουνε" με τις μεταφυτευσεις.
Αν αρχισουν να χαλανε τα φυλλα της, μην απογοητευθεις, ειναι φυσιολογικο. Θελει λιγο χρονο προσαρμογης. Θα την ελαφραινεις κοβωντας τα χαλασμενα φυλλα και θα πεταξει πιο γρηγορα φρεσκα υγειη.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποσο καιρό την έχεις στο ενυδρείο; Ρωτάω, γιατί εγώ, μετα απο 11 μήνες που ξέστησα το ενυδρείο, εβγαλα μια κρυπτοκορίνα που είχε ρίζα 40 ποντους!!!
![]() Αμα δεις οτι δεν τελειώνει η ρίζα, κοψ΄την για να μην ανακατεψεις όλο τον βυθο.
|
||||
|
||||
![]()
Αν το κάνει όμως έτσι (δεν την ξηλώσει τελείως) μετά από καιρό θα βλέπει να ξεφυτρώνουν σε διάφορα σημεία κρυπτοκορινάκια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν την εχω πολυ καιρο...3 μηνες.θα το προσεξω παντως.ευχαριστω για την παρατηρηση.
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν την βγαλεις με απαλες κινησεις και αμα μπορεις και σκουπα βυθου την ωρα που την βγαζεις να μαζεψει οτι βγει απο το υποστρωμα
|
|
||||
|
||||
![]()
σωστον!θενξ!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Cryptocoryne wendtii | theodor72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 08-01-09 14:19 |
cryptocoryne | Κων/νος Μ. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-01-08 18:22 |
CRYPTOCORYNE | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-06-07 12:34 |
cryptocoryne wendtii "Mi Oya" | msigouros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 06-04-07 08:22 |
Cryptocoryne balansae | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 26-02-06 18:05 |