|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μηπως φορουσες ρολει στο μαλλι και μασκα αγγουριου πρασινη στο προσωπο την ωρα του ταισματος και σκιαχτηκαν?
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχχα!!!!! Όχι ρε κάθαρμα, τα μαλλιά τα ισιώνω στο κομμωτήριο και το πρόσωπό μου είναι τόσο φρέσκο που δε χρειάζεται μασκες ακομα! Θα πάω μια και καλή για botox όταν έρθει η ώρα! Σοβαρέψου!
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σοβαρότηταααα.....
![]() Εκτός από την συμπεριφορά τους έχεις προσέξει κάτι στο σώμα τους? Κάποια αλλαγή στο χρώμα κ.λ.π.? Επίσης πόσο καιρό τα έχεις και θα ήθελα να ξέρω αν έχεις προσθέσει κάποιο καινούριο ψαράκι τελευταία. Κάτι με την αλλαγή νερού? Αντιχλώριο έχεις βάλει? Δώσε αν μπορείς τη διαδικασία που ακολούθησες. Έχεις πειράξει καθόλου το φίλτρο? Ακολουθείς την ίδια ρουτίνα φωτοπεριόδου?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι τα φόβισε…
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως κλαδεψες η εβαλες χερι στο ενυδρειο?
|
||||
|
||||
![]()
όχι, ούτε κλάδεψα ουτε τιποτα, αν και τα χέρια μου είναι συνεχώς μέσα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν τα εχεις διπλα στην τηλεοραση πρεπει να ειδαν αναφορες στην οικονομικη κριση της ελλαδας και κανουν προπονηση για σαρδελοκουτι γιαυτο στοιβαζονται... προβλεπεται πεινα μεχρι και τα ψαρια μας θα φαμε!
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νυχι φρεσκοβαμμενο?
|
||||
|
||||
![]()
Ποτε δε βαζω φρεσκοβαμμένα νύχια στο ενυδρείο! Τί να τα χαλάσω;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ας ρίξω κι εγώ μια ιδέα, ίσως επηρεάζονται από την επερχόμενη πανσέληνο...οπότε μπορείς να δεις πόσο θα διαρκέσει αυτή η συμπεριφορά τους. Εξάλλου όλα τα ψάρια επηρεάζονται από τις φάσεις της σελήνης. Από την άλλη θα μου πεις "γιατί δεν το κάνουν πάντα?"....δεν έχω πιθανή εξήγηση
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τί να πω όλα τα περιμένω πια.... Ελπίζω αυριο να ειναι ολα ενταξει
![]() ------------------------- Σημερα τα ξιφοφοράκια κολυμπάνε αμέριμνα στο ενυδρείο! Τι να πω...
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpoumpoula : 19-03-11 στις 14:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μηπως πρεπει να ακουσεις την πατερα??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη συμπεριφορας | jimfytakis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 25-07-07 15:32 |
Ξαφνική γέννα | ΒΑΣΙΛΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-02-07 18:58 |
ξαφνική αλλαγή στο νερό του ενυδρείου | pani | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 08-12-03 12:05 |
Πρόβλημα συμπεριφορας | Dimis. | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 27-10-03 21:55 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ;;; | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:37 |